Sådan fjerner brun & gule pletter fra børnenes tænder

05/31/2011 by admin

Sådan fjerner brun & gule pletter fra børnenes tænder

Dental farvning er pinligt for børn og kan forårsage følelser af selvbevidsthed. En dental pletten er en gul eller brun misfarvning af tænderne. Dental farvning er enten extrinsic, betydningen ydre; eller de er iboende, hvilket betyder indre. Extrinsiske farvning er forårsaget af farvestoffer i drikkevarer, medicin og slik. Iboende farvning er misfarvning, der er kategoriseret som enten overfladiske eller dybe emalje misfarvning. Iboende farvning er dybere i tanden. Normalt opstår denne type af farvning som følge af dårlig tandhygiejne. Der er behandlinger for begge typer af farvning.

Instruktioner

• Anmode om en overnight vitale blegning kit fra din tandlæge. Tandlægen vil ordinere en 10% karbamid peroxid gelopløsning og gøre en brugerdefineret tand skimmel bakke for ansøgningen. Brintoverilte nedbryder de molekyler, der udgør pletten. Dette gør dem en lysere farve, men kan ikke helt fjerne pletten afhængigt af sværhedsgraden.

• Klem gel i magasinet gør en linje fra den ene side til den anden. Den brugerdefinerede bakke vil spredes et tyndt lag gel på tænderne. Fyld ikke for meget i skuffen. Flere tandblegning løsning vil ikke arbejde hurtigere, men det kan forårsage skader på tandkødet.

• Placer skuffen i barnets mund og tryk det på plads. Dette skal gøres to gange dagligt.

• Forlade bakken i stedet for en periode på 30 minutter til to timer afhængigt af sværhedsgraden af farvning.

• Fjerne skuffen efter den tildelte tid. Grundigt skylle bakke med varmt vand.

• Anvende en linje af 2 procent neutrale natriumfluorid løsning fra den ene ende af mundstykket til den anden. Denne løsning bruges til at behandle resistivitet, der opstår under tandblegning. Forlade løsningen i stedet for 15 til 30 minutter.

• Vende tilbage til tandlægen for en helbredsundersøgelse efter behandlingen er afsluttet. Tandblegning vil vare op til 12 måneder og skal gentages efter behov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com