Mindfulness & Depression

06/07/2011 by admin

Mindfulness & Depression

Mindfulness er en teknik, der undervises til patienter inddrive fra depression til at afbryde negative tanker, der kan føre til tilbagefald og, gennem terapi i et støttende miljø, erstatte dem med mere positive tanker med fokus på nutiden. Når det kombineres med kognitiv adfærdsterapi (CBT), kan det være en effektiv måde at forhindre relapses. Mange terapeuter bruger mindfulness sammen med en supplerende form for terapi, anti-depressiva og andre mere konventionelle former for behandling, men anvendelsen af mindfulness og CBT kan være nok til at hjælpe med at forhindre depression episoder hos patienter, som er blevet behandlet, men kan stadig være modtagelige.

Mindfulness

Mindfulness er defineret som bolig på nuværende tidspunkt, om her og nu, som en måde at afbryde en cyklus af negative tanker og følelser, der kan udløses af begivenheder i fortiden og frygt for fremtiden. Det er også designet til at hjælpe behandle "stress-relaterede smerter og sygdom", forklarer Institut for opmærksomhed og Mindfulness." Ved at blive opmærksomme på tankemønstre og følelser, kan klienter, der har oplevet depression kunne genkende typen rumination eller selvkritiske tanker, der fører dem til at blive deprimeret før tanker spiral ud af kontrol,"den amerikanske psykologiske Association (APA) forklarer på sin hjemmeside. Mental sundhed terapeuter kombinerer undervisning i mindfulness teknikker med kognitiv adfærdsterapi (omtales som mindfulness-baseret kognitiv terapi eller MBCT) for at behandle mennesker med depression.

Kognitiv adfærdsterapi

Kognitiv adfærdsterapi "er baseret på tanken om, at vores tanker forårsage vores følelser og adfærd, ikke ydre ting, som mennesker, situationer og begivenheder," siger den nationale sammenslutning af kognitiv-adfærdsmæssige terapeuter (NACBT) på sin hjemmeside. Denne form for terapi, praktiseres i en række forskellige måder, lærer patienten at aflære de mangeårige negative tankemønstre udløst af de problemer, han står over for, hvilket kan føre til depression.

Praktisere Mindfulness

Dr. Dr. Zindel V. Segal, en medudvikler af mindfulness lærer det til grupper af patienter i otte sessioner. Han fører dem gennem en række øvelser, der omfatter siddende meditation, yoga-typen stretching, dybe vejrtrækning og gå, rapporter American Psychological Association på sin hjemmeside. Øvelser, udført i et støttende miljø, tage patienternes sind off hvad der plager dem og opmuntre dem til at leve i nuet. De kan bruge denne teknik som en coping og selvkontrol mekanisme til at undertrykke eller afbryde følelser af håbløshed og hjælpeløshed, når de først dukker op. Patienter lave lektier i mellem sessioner, der styrker hvad de har lært og bør fortsætte praktiserende disse øvelser på deres egen efter at sessions ende.

Mindfulness-baseret kognitiv terapi (MBCT)

Terapeuter lære patienterne til at bruge umiddelbarheden i mindfulness som en slags "time out" til at bryde negative tankemønstre, og derefter ansætte CBT teknikker til at hjælpe patienter erkende, hvad der fører til og hvordan de kan standse det selvdestruktive-- og selvdestruktiv--adfærd.

CBT lærer Stoicisme, som er evnen til at se og håndtere problemer stille og roligt i stedet med angst, mistro eller panik. Ved at gøre det, "ikke kun føler vi bedre, men vi normalt sætter os bedre i stand til at gøre brug af vores intelligens, viden, energi og ressourcer til at løse problemet," forklarer, NACBT. Det beskæftiger den sokratiske metode; Terapeuten spørger patienterne spørgsmål til at afsløre mønstret af negativ tænkning patienterne hengive sig og opfordrer patienterne til at spørgsmålet sig så de kan finde ud af, hvordan de falder ind i negative tanker og antagelser, og sætte spørgsmålstegn ved deres gyldighed.

Undersøgelsesresultater

Depression satser forbedret hos patienter, som gennemgik MBCT, under, umiddelbart efter og en måned efter behandling, ifølge en 2007 Tidsskriftsartikel psykologi og psykoterapi: teori, forskning og praksis. De rapporterede også, at de fortsatte med at praktisere de teknikker de har lært i deres sessioner endte.

2. December 2008 artikel om Science Daily hjemmeside beskrives en 15 måneders undersøgelse fra universitetet i Exeter forsker William Kuyker der rapporterede, at over 15 måneder, depression tilbagefald sats var 13 procent højere blandt en gruppe mennesker, der brugte antidepressiva end blandt dem, der undergik MBCT. "Derudover gruppen på programmet MBCT rapporterede en højere livskvalitet, med hensyn til deres samlede nydelse af dagligt levende og fysisk velvære," artiklen tilføjet. Fordi en terapeut lærer MBCT til grupper af 10-12 patienter i bare otte uger, kunne det blive en omkostningseffektiv alternativ til holder et højere antal af one-on-one rådgivning sessioner, Science Daily bemærkede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com