Hvad årsagerne sved bump?

03/16/2011 by admin

Hvad årsagerne sved bump?

Den varme kan sommermåneder forårsage nærig, kløende lille røde knopper form i alle de steder, du ikke kan ridse i offentligheden. Selv om den betingelse - almindeligvis kendt som sved bump--ikke er slemt nok at gå til lægen, det kunne blive værre hvis ikke behandles korrekt, og rettidigt.

Hvad det er

Alle dem lidt vabler og stød med rød hud omkring dem er kaldt mange ting: miliaria, sved bump, varme udslæt og så videre. I syd kaldes tilstanden "varmeknopper udslæt." Det starter som en mindre gene, men kan eskalere til ren Pine. Babyer er meget udsat for det, og en baby, der har varmeknopper kan gøre alle inden for hørevidde ønsker han ikke.

Hvorfor det sker

Nogen af dine 4 millioner svedkirtler kan få bakkes op og betændt hvis de får sat af døde hud celler plug, tørrede hud olie eller noget du lægger på din hud. Dette kan blive til en bule, en blister eller endda en byld, hvis det bliver inficeret.

Vedligeholde din Cool

Varmen er årsag til denne lidelse, så uanset hvad du kan gøre for at forblive cool, rolig og indsamlede og stop Svedende vil hjælpe med at holde det fra at blive værre. Find nogle aircondition, sidde i skyggen og drikke noget vand. Forsøge virkelig svært ikke at ridse. Tage en havregryn badekar eller en cool brusebad, selv en luft bad, sidder nøgen under en fan. Holde hver tomme af hud som ren og tør som muligt er meget vigtigt, så ikke sætte på en creme, lotion eller fugtighedscreme, især hvis det indeholder deodorant. Holde disse porer klar. Hvis du absolut nødt til at få klædt, bære noget løs og lavet af bomuld, især din undies. Før du gør selv, støv alle folder og folder med baby pulver, talkum eller endda majsstivelse fra pantry. Gå gennem denne rutine mindst to gange om dagen, morgen og aften, og som ofte i mellem som du kan.

Stop kløe

Hvis du stadig kløe, anvende en ispose, pakket ind i en tynd håndklæde på kløende områder for fem til 10 minutter og gentag hver fire til seks timer. Aloe vera virker godt, hvis du tilfældigvis har en plante rundt. Cut off et blad, opdele det og anvende den klare goo fra kødet til at klør og lad det tørre. Som en sidste udvej, skal du bruge store-købte hydrocortison creme. Se en læge, hvis du ikke kan få din varme bump for at rydde op med hjem retsmidler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com