Hvad er fordelene ved hydrering?

03/12/2011 by admin

Staying hydreret er vigtigt for dit helbred. Vand spiller en vigtig rolle i hydrering, men andre drikkevarer kan tilbyde fordele, også.

Fordøjelse og cellefunktion

Ifølge Institute drik spiller vand en vigtig rolle i fordøjelsen af mad. Spyt begynder processen, og vand fortsætter arbejdet med nedbrydning af næringsstoffer. Disse næringsstoffer kræver vand til at bære dem til celler.

Andre organer

Hydrering forbedrer også visse funktioner i hjerte, hjerne, nyrer, muskler og led, ifølge drik Institute.

Energitab og en varm dag

Ifølge Mayo Clinic, kan dehydrering gøre folk træt og har mindre energi. Varmt vejr får kroppen til at dehydrere hurtigt. Re hydrating vil hjælpe med at bringe tilbage energi tabt.

Under en sygdom

Mayo Clinic hedder det, at miste vand ved opkastning eller diarré kræver opfyldning til hydrat kroppen. Drikke hydrerende sports drikkevarer med elektrolytter kan være gavnligt som godt.

Motion

Vand er den bedste måde at fugte under træningen, ifølge den amerikanske Rådet om motion site. Det efterfylder vand tabt gennem sved. Sports drikkevarer, der indeholder elektrolytter kan være til gavn for dem, der udøver på et mere intenst niveau, hvilket medfører et tab af natrium.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com