Tegn & symptomer på allergi fra klor

02/14/2011 by admin

Tegn & symptomer på allergi fra klor

Klor er et element, der er klassificeret som en halogen og bruges primært som en cleanser og sanitizer til svømmebassiner. Kemiske irriterer mange mennesker huden, forårsager dem til at tænke, de har en klor-allergi. En ægte allergi over for klor er faktisk ganske sjældne. Hvis du tror, baseret på de symptomer, der er forklaret nedenfor, at du har en klor-allergi, bør du besøge din læge for en diagnose.

Øjensymptomer

Nogens øjne er normalt irriteret af langvarig udsættelse for klor. Men en person med en klor-allergi vil have hævede øjne og en svær brænde og kløe, følelse, som er meget forskellig fra den grundlæggende irritation, mange mennesker oplever. I nogle tilfælde kan en allergisk person kunne se, fordi hans øjne er alvorligt vanding eller har hævede shut. Den bedste ting at gøre er i dette tilfælde at komme personen ud af puljen og skylle ud klor med vand.

Hudsymptomer

Da klor er et irritationsmoment, kan nogle hud tørhed forventes. En person med en klor-allergi, dog vil begynde at brænde og kløe, med peeling forekommer i ekstreme tilfælde. Og hvis en allergisk person er udsat for klor i en lang periode, de kan begynde at udvikle et eksem-lignende udslæt. Han skal brusebad så hurtigt som muligt og anvende fugtighedscreme regelmæssigt for at bekæmpe den udtørrende virkning.

Respiratoriske symptomer

Måske er den mest alvorlige symptom på en klor-allergi en respiratorisk reaktion på klor i luften. En person med en klor-allergi vil føle som om de har et astmaanfald, og det er af afgørende betydning, at han får ud af området så hurtigt som muligt. Hvis reaktionen er svær nok, måske han har brug for øjeblikkelig lægehjælp.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com