Zumba for begyndere

04/26/2011 by admin

Zumba for begyndere

En sjov, dans-baserede motion, Zumba tilbyder en anderledes og spændende måde at tabe sig, holde sund og føle stor. Ved at kombinere en blanding af Latin, flytter hip hop og mavedans, Zumba er undervist i en klasse af en certificeret Zumba instruktør og dvd'er er tilgængelige til at-home Zumba træning. Koordinering er vigtigt og kan gøre træningen udfordrende for nogle, men det kan læres nemt. Det vigtige ting om Zumba er at have det sjovt!

Find en klasse

Check din lokale fitnesscentre for klasse tidsplaner. I første omgang forsøge at holde med den samme instruktør, som hver især har forskellige sange og bevægelser, som kan være forvirrende for en nybegynder. Stikning med den samme instruktør vil hjælpe dig med at lære bevæger sig hurtigere. Derefter kan du gå videre til en anden instruktør.

Tag det langsomt

Medmindre du er allerede koordineret, du kan have problemer med at kombinere trinene og arm bevægelser, eller efter flytter instruktøren udfører. Gør hvad du kan, og ikke overdrive det. Alle i klassen var en nybegynder på et tidspunkt, og for at komme til et mere avanceret niveau tager praksis.

Praksis!

Jo mere du gør Zumba, jo bedre du får på det. Gå til så mange klasser som du føler du kan, og praksis derhjemme med en Zumba DVD. Instruktører indføre nye sange og flytter hele tiden, så der er aldrig tid til at være kede!

Ophold hydreret

Som med enhver form for motion, drikker masser af vand for at holde hydreret hele klassen. Sørg for at tjekke med din sundhedsprofessionel før du begynder en fitness-ordning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com