Slankekure modeluner for teenagere

02/20/2010 by admin

Slankekure modeluner for teenagere

Takket være medier og peer-presset er teen piger under enormt pres for at nå jernbane-tynd tal. For at tabe sig hurtigt, vender teenagere til mildt effektiv fad kostvaner, der giver kun minimal resultater. Men når en teen gør en vane med at hoppe fra et modefænomen kost til en anden, chancerne for at hendes udvikle en spiseforstyrrelse er vokset dramatisk. Mens der er en overflod af fad kostvaner, fem nævnt her er nogle af de mest populære blandt teenagere.

Ultra-lavt kalorieindhold kost

Den anbefalede daglige kalorieindtag for teen piger i alderen 15-18 er 2.100. Men ultra-lavt kalorieindhold fad kostvaner, som Caroline Kettlewell, veganer Model og tre om dagen frugt kost, fremme daglige kalorie indtag af mindre end 300 kalorier. Forbrugende 1.800 kalorier mindre end den anbefalede kalorieindtag kan føre til farlige resultater. Forbrugende sådan et lavt antal kalorier over en længere periode vil sætte kroppen i sult-tilstand. Når kroppen går i sult-mode, fedtcellerne klamrer sig til livet for hver kalorie, der trænger ind i kroppen, som kan forårsage vægtstigning i det lange løb.

Rå fødevarer kost

Mens en rå fødevarer kost kan være en sund livsstil valg for en fuldt udviklet voksen krop, er det en usund valg for en teenager. Når en teenager overlever udelukkende på en rå fødevarer kost, er ikke kroppen tilladt at udvikle som det skal. Både kalorier og næringsstoffer blive knappe, hvilket resulterer i ugunstige resultater på kroppen. Almindelige bivirkninger af en rå fødevarer kost er kvalme, hovedpine og diarré.

Sodavand og cigaretter

Dette modefænomen kost er så farlig, som det lyder og er udbredt blandt teenagere med spiseforstyrrelser. Sodavand og cigaretter kost giver dieters at forbruge kun kost sodavand og cigaretter, som bringer den daglige kalorieindtag til en whopping nul kalorier. Når dieters oplever ukontrollerbar sult, ryger de en cigaret for at bremse cravings. Når sulten bliver uudholdelig, drikker dieter en kost soda. Dette er en af de farligste fad kostvaner.

2-4-6-8 kost

Dette modefænomen kost forsøger at narre stofskifte til at tro, det er fodret ordentligt. Dog forstår kroppen, når der mangler næringsstoffer og kalorier. 2-4-6-8 kost er en kost, der varer fire dage. Kost planen er som følger: dag 1: 200 kalorier; Dag 2: 400 kalorier; Dag 3: 600 kalorier; Dag 4: 800 kalorier. Kalorieindtag for hver dag er varieret i håb om at narre kroppens stofskifte. Som med sodavand og cigaretter kost, 2-4-6-8 kost er almindeligt efterfulgt af teenagere med spiseforstyrrelser.

Russiske Gymnast kost

Russiske gymnast modefænomen kost følger i fodsporene på den russiske olympisk gymnast Irina Tchachina, der vejer mindre end 100 kg på 5-fods-6. Hun har angiveligt fulgt denne kost for at bevare sin slanke figur. Kost planen er et glas æblejuice til morgenmad, frugtsalat til frokost og et æble til middag. Teenagere automatisk går ud fra, at denne kost vil gøre dem tynde. Men de undlader at indse, at Irina følger en intensiv træning regime at sandsynligvis burns off hundredvis af kalorier om dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com