Anvendelser af azelainsyre

03/30/2010 by admin

Millioner af mennesker lider af mild til moderat acne. Selv om der er ingen dokumenteret kur, er alzelaic syre en behandling til at styre denne hudlidelse. Læger ordinerer også undertiden azelainsyre som en behandling for rosacea.

Egenskaber

Azelainsyre er medlem af en klasse af medicin kaldet dicarboxylsyrer. Dens mest nyttige egenskaber er evnen til at dræbe bakterier og falde betændelse. Azelainsyre kommer i en gel eller en creme under mærkenavne Azelex og Finacea.

Bruger: Acne

Azelainsyre anlæg til behandling af acne ved at dræbe de bakterier, der inficerer porer og faldende produktion af keratin, et naturligt stof, der kan øge udviklingen af acne. Azelainsyre også hjælper med at mindske udbrud af holder porerne klar og fri for toksiner. Dens egenskaber hjælpe returnere enhver uordnede vækst af hudens celler foring follikel tilbage til normal.

Bruger: Rosacea

Mens den måde azelainsyre syre virker til at behandle rosacea ikke er stadig kendt, er det blevet bevist som en effektiv behandling. Ifølge Dr. Ray Sahelian MD er azelainsyre i en 20 procent creme og en 15 procent gel effektiv i behandlingen af papulopustular rosacea, især i faldende det samlede beløb af inflammatoriske læsioner.

Anvendelser: Hårtab

Forskning er blevet gjort på påvirker azelainsyre kan have når det anvendes til regrow hår, men det har ikke endnu bevist for at være en effektiv metode.

Bivirkninger:

Brugen af azelainsyre kan forårsage en svag stikkende, brændende, kløe, prikken, rødme eller udtørring af huden. Brugen af Azelainsyre er også sommetider forårsaget hududslæt eller misfarvning af huden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com