Hvordan til at modvirke den bitre smag af at spise pinjekerner

04/18/2011 by admin

Hvordan til at modvirke den bitre smag af at spise pinjekerner

Pinjekerner, som bruges i pesto sauce og drysses over salater og fisk, har forårsager problemer for nogle forbrugere. Nogle mennesker har oplevet et ubehageligt bitter eller metallisk smag efter at have spist dem. Den bitre smag har dvælede i dage, hvilket gør det vanskeligt at spise andre fødevarer. Årsagen til såkaldte "pine munden" er endnu ikke kendt, men den britiske Food Standards Agency og allergi UK betænkning, det ikke er et resultat af toksiner eller allergi. Betingelsen rydder op efter et par dage, men der er nogle ting du kan gøre for at gøre bitterheden gå væk hurtigere.

Instruktioner

• Drikke flydende aloe vera. Du kan købe fra helsekost butikker og apoteker.

• Tag aktivt kul tabletter. Disse er lavet til forbrug og bruges til afvænning fra stoffer og til at absorbere gasser i fordøjelsessystemet. De er tilgængelige på apoteker.

• Undgå at købe pinjekerner, der er forbi deres sidste salgsdato, og opbevar dem i en lufttæt beholder sollys at forhindre dem fra at gå harsk.

Tips & advarsler

  • Noter oprindelsen af pinjekerner du forbruges, hvor længe du havde holdt dem for og navnet. Fra offentliggørelsen, er årsag til betingelsen ikke kendt; at holde så meget information som muligt kan hjælpe lægerne undersøge.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com