Ahornsirup eddike rense

04/21/2011 by admin

Detoxes og renser er kommet i udbredt brug i de seneste år for at få sunde, befri kroppen af toksiner eller tabe. En populær udrensning kost bruger ahornsirup og æblecider eddike. Selv om fordelene ved denne Rens endnu at være bevist, mener mange diætister, at det er til gavn for vægttab.

Apple Cider Eddike

Holistisk praktiserende tror at surhedsgraden i eddike kombineret med pektin i æbler bidrage til vægttab. En apple cider eddike rense, tage et par teskefulde 15 minutter før hvert måltid. Bruge økologisk æblecider eddike (findes på din lokale helsekostforretning), hvis du kan.

Ahornsirup

Ahornsirup bruges til udrensning fordi det er en af de få uforarbejdede sukkerarter, at giver "gode" kalorier samt de mikronæringsstoffer, som kroppen har brug. Det er også høj i mineraler mangan og zink. For de fleste renser, som master cleanse anbefales grade B ahornsirup, fordi det indeholder flere mineraler end lettere kvaliteter af ahornsirup.

Kombinerer to

I et glas, tilføje 1 tbsp. bentonit ler og 1 tbsp. psyllium pulver til en selv blanding af æblejuice og vand. Næste, drik en 8 ounce glas vand blandet med 1 tbsp. æblecider eddike og en tbsp. ahornsirup. Drikke disse hver morgen for cirka fem dage, og du bør se resultater.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com