North Carolina Dental assistent II retningslinjer

05/27/2010 by admin

Klinikassistenter i North Carolina er ikke certificeret af alle statslige agentur. I stedet, enkeltperson uddannelse og erfaring er brugt af deres arbejdsgiver til at bestemme, hvis de har nået klinikassistent jeg eller klinikassistent II standarder.

Uddannelse

Klinikassistent II standard kan tildeles en assistent, der har med succes afsluttet en American Dental Association (ADA) akkrediterede dental bistandsydende program eller afsluttet et eller flere år i en ADA-godkendt program. North Carolina genkender også afslutningen af Dental bistandsydende National Board Eksamensresultater (DANB). Alle kvalifikationer skal være ledsaget af en nuværende genoplivningsudstyr (CPR) certifikat.

Erfaring

For en arbejdsgiver at klassificere en assistent i kategorien klinikassistent II, skal en person have afsluttet 3.000 timer af stol bistå tid over en periode på fem år under tilsyn af en kvalificeret tandlæge. Andre erfaringer, der kan tages hensyn indeholder en tre-timers sterilisation og infektion kontrol kursus afsluttet.

Radiografi

Klinikassistenter i North Carolina er tilladt at producere og anvende dental x-stråler, hvis de har nået en ADA-godkendt dental bistandsydende kvalifikation eller har DANB certificering. Klinikassistenter uden disse kvalifikationer kan fuldføre en equivalency eksamen efter viser tegn på syv timers uddannelse i radiografi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com