Oppustede øjne & influenza

01/17/2011 by admin

Oppustede øjne & influenza

Oppustede øjne er et af mange symptomer for at have influenza. Trængsel i næsen kan gøre sin vej ind i dine bihuler, forårsager øjne til at svulme. Heldigvis, oppustede øjne er let at behandle.

Influenza

Influenza skyldes kontakt med Influenza-virus. Symptomerne kan omfatte trængsel, poser under øjnene, kroppen ømhed, feber, ondt i halsen, hoste og kulderystelser.

Årsager

Influenza-virus spredes, når en person, der har influenza nyser eller hoster, at sende virus i luften, hvor andre mennesker kommer i kontakt med det. Det kan også blive samlet af rørende ting, der er blevet håndteret af en person med influenza.

Overbelastning

Overbelastning er forårsaget når næse, bihuler og lungerne udfylde med overskydende væske. Ophobning af denne væske kan forårsage øjne til at svulme. De fleste overbelastning kan behandles med over-the-counter medicin.

Oppustede øjet behandling

Du kan behandle oppustede øjne ved at placere en kold komprimere over øjnene for 10-15 minutter. Genanvende indtil hævelsen er væk.

Influenza behandling

Du kan behandle influenza ved at få masser af hvile og drikke masser af væske. Du kan også tage over-the-counter medicin at gøre andre influenzalignende symptomer mere komfortabel.

Advarsel

Hvis influenzasymptomer ikke forsvinder efter en uge, søge lægehjælp.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com