Afrodisiaka, der arbejder

01/26/2011 by admin

På et tidspunkt i næsten alles liv, der er behov for en lille ekstra skub til den yderst vigtige sexlyst. Sex er en vigtig del af livet og en meget sund og naturlig oplevelse. For at få mest ud af det, men er nogle gange en elskovsmiddel nødvendig. Følgende er nogle afrodisiaka, der virkelig arbejde.

Østers

Disse skaldyr er sandsynligvis de mest berømte afrodisiaka rundt. De virkelig virker, også fordi de er fulde af zink, som naturligvis øge libido i både mænd og kvinder, og øger sædkvalitet så godt.

Tomater

Disse er også kendt at nogle som "apple af kærlighed" fordi spise tomater giver et naturligt boost til sex-drev hos mænd og kvinder. De også støtte i muskel kontrol, som kan være nyttigt under intimitet som godt.

Avocadoer

En anden naturlige elskovsmiddel er avocado. Disse er fulde af E-vitamin, som øger sexlyst og øger intensiteten af orgasmer i begge køn.

Mørk chokolade

At have en lille mørk chokolade er faktisk meget sundt for dig. For én frigiver det phenyl ethylamine i hjernen, hvilket er det samme stof frigives under sex. Chokolade får folk i humør ved at efterligne hjernens reaktion på sex.

Yohimbine

Dette er en populær elskovsmiddel lavet af bark af en afrikansk træ. Det bruges af mænd og virker ved at stimulere nerver i rygmarv, der er medvirkende til at få og opretholde en erektion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com