Om Chrome & Colbalt ganer i tandproteser

01/19/2011 by admin

Om Chrome & Colbalt ganer i tandproteser

En af de mest almindelige klager med proteser er, at de er let brudt. Metal-indrammede proteser, såsom dem, der foretages fra chrome og kobolt, arbejde for at løse dette problem og har andre fordele, som forbrugerne bør være opmærksom på når du vælger tandproteser.

Ekstra styrke

Den primære fordel ved en protese med en chrome og kobolt ganen er, at protesen er meget stærkere og modstandsdygtigt over for skader. Selvom chrome og kobolt protesen er dyrere end et alle plast (akryl) protese, er metalramme tandproteser mindre tilbøjelige til at blive brudt og skal udskiftes.

Tyndere protese

Metal indrammet proteser kan gøres meget tyndere end alle plast proteser. Dette gør tandproteser med en fuld gane, der lægger på tværs af taget af munden eller under tungen mindre påtrængende. Protese wearers finde ofte disse tyndere tandproteser nemmere at bruge og mere komfortable.

Stabilitet

Mange protese wearers rapport, at den ekstra vægt af metal protese føles mere naturligt i deres mund end alle plast proteser efter 1stDentures.com. Metallet anvendes i rammerne er også mere stabil, mens protesen bygges som hjælper protesen til at passe bedre bæreren.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com