De psykologiske virkninger af borgerkrigen dokumenter

07/08/2010 by admin

Borgerkrigen rippet USA i halve og udstenede naboer og endog familier mod hinanden. Selv om denne krig opstod mere end et århundrede siden, var virkningerne af konflikten på soldater og civile krystalliseret i dokumenter, der er blevet afsagt fra denne periode. Disse dokumenter, herunder dagbøger, militære rapporter, nyheder udklip og fotografier, stadig har dybe psykologiske virkninger på mange, der gennemgår dem.

Angst

Selvom borgerkrigen opnået mange positive resultater og banede vejen for den moderne USA, krigen stadig blev udkæmpet af personer, der har lidt krigs fælles konsekvenser: blodsudgydelser, død og ødelæggelse. Derfor kan læser og ser dokumentation om borgerkrigen gøre nogle opsat under og efter at have set. Denne effekt er ofte anlagt den ved læse Krigsdagbøger og se første hånd fotografiske beviser for blodbad. Mens denne effekt ikke er normalt lang bør holdbare, de føler angst bryde fra deres undersøgelse indtil deres nerver har stilnet.

Desensibilisering

Desensibilisering mod vold er ofte et resultat af vidne til vold som den, der er fanget i tv-optagelser eller billeder og beretninger om vold, herunder borgerkrig dokumenter. Disse regnskaber, især når beskriver smerte eller processer af ødelæggelse, kan gøre korrekturlæseren mister et sundt perspektiv på de foranstaltninger, som soldater. Dette kan føre til øget aggressive tendenser eller en følelse af dehumanisering eller afbrydelse fra samfundet. Denne psykologiske effekt er svarende til de psykologiske virkninger af faktiske deltagelse i kamp og krig, hvilket tyder på en særlig dyb grad af identifikation med materialet ved at blive gennemgået. De føle sig som de mister deres følelse af perspektiv bør bryde fra deres gennemgang af borgerkrigen materiale for et stykke tid, indtil de føler sig bedre.

Katarsis

Ifølge Merriam-Webster ordbog, en katarsis er "en rensning eller purgation, der bringer om åndelig fornyelse eller frigivelse fra spændinger." Denne slags omdanne spirituel åbenbaring kan ske når du ser vold såsom borgerkrig dokumenter. Udgivelsen kommer normalt ikke mens du læser om krigen, men bagefter, når tænke over betydningen af krigen (f.eks. en ende på slaveriet, opretholdelse af en stærk Union) og disponeringen af kombattanter (f.eks. kæmper for deres hjem og deres hjemland.) Denne effekt er generelt positivt og kan være langvarig, og i nogle tilfælde, livsændrende.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com