Bivirkninger af Billberry

05/16/2010 by admin

Blåbær er en type af frugt, der er relateret til blåbær. I sin tørret form har det en lang historie for at blive brugt som et naturligt middel. Det har mange forskellige medicinske anvendelser, herunder behandling af betændelse i slim membran, diarré og flere øje betingelser (såsom anstrengte øjne, night vision problemer og nærsynethed). Som med enhver form for medicin, er der nogle mulige bivirkninger, der er lejlighedsvist forbundet med brugen af blåbær.

Almindelige bivirkninger

Der er flere almindelige bivirkninger, der kan sammenkædes med blåbær brug. I tilfælde af almindelige bivirkninger, er de generelt anses for at være mindre og ingen grund til alarm. De normalt går væk egen hånd som kroppen vænner sig til blåbær. Men hvis de bliver værre eller vedvarer, lægehjælp kan være påkrævet. Disse fælles bivirkninger omfatter maveonde, tør mund og tørre øjne.

Alvorlige bivirkninger

Nogle alvorlige bivirkninger er også muligt med blåbær. I tilfælde af alvorlige og potentielt farlige bivirkninger, bør enkeltpersoner ophøre med at bruge blåbær straks og søge lægehjælp. Nogle bivirkninger, alvorlige blåbær er tegn på allergisk reaktion, som bryder ud i nældefeber, udslæt, problemer med vejrtrækning, trykken for brystet og hævelse af læber, mund, ansigt og tungen.

Forsigtighed

Det er afgørende at udvise forsigtighed, når de overvejer brug af blåbær, især for dem, der har en blod koagulation tilstand eller blødningsforstyrrelser. Disse personer bør konsultere deres læge om blåbær på forhånd. De tager blodprop medicin, antioxidanter, urter eller andre kosttilskud bør også tale med deres læge. Blåbær kunne potentielt ændre blodpropper tid hos visse personer.

Gravide og ammende kvinder

Kvinder der er gravide, sygepleje eller planlægger at blive gravid bør tale med deres læge om blåbær brug. Det er ikke kendt for visse om blåbær kan forårsage skade på ufødte babyer. I situationer med amning er det heller ikke visse om blåbær udskilles i modermælken, som muligvis kunne skade et barn.

Lægemiddelinteraktioner

Lægemiddelinteraktioner kan opstå, når mere end én medicin eller ernæringstilskud er taget på samme tid. Lægemiddelinteraktioner kunne føre til dårlige bivirkninger, eller fald eller stigning af effektiviteten af den ene eller begge af lægemidler. Visse lægemidler udgør en risiko for drug interaktion med blåbær, især aspirin, heparin, warfarin, NSAID (non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler), ardeparin, enoxaparin og danaparoid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com