Low-Carb fødevarer for Diabetes

05/07/2010 by admin

Ved at spise flere små, lav-carb måltider om dagen, diabetikere kan mere nemt opretholde et stabilt blodsukker niveau, mens fremme langsigtede sundhed.

Grøntsager

Det bedste valg af grøntsager til diabetikere er dem med dybe farver og mørke grønne blade. Spinat, asparges og Avocadoer har lille indflydelse på blodsukker og protein og fiber indeholdt i disse grøntsager giver appetit tilfredshed

Frugter

I en diabetisk kost, frugt bør spises sparsomt, men når vælge frugt vælger indstillinger, der er mørk i farven. Jordbær og blåbær har en lavere indvirkning på blodsukkeret end starchier frugter som æbler og pærer, som bør nydes i moderation.

Snacks

Ost, nødder og rykvis er god snack muligheder, fordi de er rige på protein og nem at transportere.

Korn

Hele korn muligheder er bedst for en diabetisk kost. Letsaltet popcorn og 100 procent hele korn brød kan spises i moderate mængder med ringe indflydelse på blodsukker.

Drinks

Mens koffeinfri kaffe har næsten ingen indvirkning på blodsukkeret, bør almindelig kaffe og andre koffeinholdige drikkevarer undgås, fordi koffein hindrer organer mulighed for at regulere blodsukkeret. Alkohol kan nydes i moderate mængder, men altid med mad.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com