Hip artroskopi opsving

03/07/2011 by admin

En hip artroskopi er en kirurgisk procedure, hvor særlige værktøjer og kirurgiske instrumenter bruges til behandling af hofte problemer og lidelser. En hip artroskopi udføres ved at lave et lille snit og ved hjælp af et lille kamera til at kigge ind i hofteleddet og fjerne problematisk organer. Formålet med proceduren er at udsætte behovet for hoftealloplastik og skabe en mere behagelig inddrivelse proces.

Pre Hip artroskopi

Før hip artroskopi udføres, tage læger skridt til at sikre, at opsving oparbejde vil være så behageligt og problemfrit som muligt. Anæstesi er typisk administreres for at mindske smerter under og umiddelbart efter indgrebet. Et antibiotikum er også administreres for at bekæmpe off infektioner efter kirurgi.

Proces

Et lille snit er lavet i huden og musklerne i hoften, og en meget lille kamera for enden af en kirurgisk-grade rør eller plastikrør er blevet fodret gennem hullet og ind i leddet. Under den første del af hip artroskopi procedure ser kirurgen for potentielle problemer. Under anden del arbejder hun sammen med andre små værktøjer til at fjerne kilden til smerte, undertiden med suge rør.

Resultater

Under hip artroskopi procedure, kan en kirurg finde problematiske forhold, herunder løs organer af brusk, revet labrum, betændelse i de synovial foring eller knogle sporer i leddet.

Post-op

Efter kirurgi, instrumenterne er fjernet og snit er lukket. Kirurger nu bruge typisk opløse sting eller lim til at undgå behovet for at gå tilbage og fjerne stingene senere. Hvis komplikationer opstår under eller umiddelbart efter kunne procedure opsving begynde med et ophold på hospitalet. Ellers vil patienten sendes hjem efter et par timer.

Genrejsningsprocessen

De første dage af recovery er typisk brugt på krykker, med hvile og afkøling enheder, der anvendes til at mindske smerter i hoften. Bandager og sting vil snart blive fjernet i en læge kontor. Når smerten aftager, vil enkelt tilskyndes til at begynde at udøve for at fremme genoprettelsen af styrke og fleksibilitet, med svømning anbefalede så hurtigt som om en uge og halvdelen efter operationen. Smerter typisk varer omkring en måned, medmindre øvelse er undgået, i hvilket tilfælde smerter kan sidste meget længere eller endda bliver permanent.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com