Alkohol misbrug behandling retningslinjer

03/03/2011 by admin

Større Dallas Rådet om alkohol og stofmisbrug rapporterer, at mere end 100.000 amerikanere dør hvert år på grund af overdreven alkoholmisbrug. Død sker ved spirituskørsel, skrumpelever leveren, ulykker, kræft og slagtilfælde---alle forebygges handlinger og sygdomme. Yderligere, alkohol påvirker dømmekraft og koordinering på kort sigt; langsigtede alkoholmisbrug fører til alkoholisme, organskader, højt blodtryk og seksuel dysfunktion.

Intervention

Kun 15 procent af befolkningen afhængige af alkohol faktisk søge behandling, Ifølge National Institutes of Health. Det er derfor Department of Health and Human Services anbefaler, at interventionen skal være det første skridt i behandling af en person, der misbruger alkohol. En intervention kunne være én eller flere mennesker spørger deres elskede at få hjælp. En formel intervention beskæftiger en drug rådgiver, sammen med dem, der er tættest på den alkoholiske, at konfrontere personen om deres brug. Det eneste mål i en intervention er at overbevise personen, der indvilliger i at gå og få hjælp.

Afgiftning

Den mest milde symptom en person vil opleve når han holder op med at drikke er trang; de mest alvorlige symptomer er delirium tremens---også kaldet DTs---der er en potentielt fatal reaktion på en fuld eller delvis tilbagekalde fra alkohol. Uanset hvor alvorlig alkoholmisbrug, en person bør forpligte sig til fire til syv dage efter indlæggelse detox. Der, de vil overvåges døgnet rundt af medicinsk personale uddannet til at behandle symptomerne på alkohol trække. En læge kan ordinere beroligende midler som clonazepam (sælges som Rivotril) eller lorazepam (sælges som Ativan) at afværge kramper og rystelser. Læger vil også overvåge patienten for blodtryk abnormiteter, lever og nyre-sygdom.

Rehabilitering

Efter flere dage af afgiftning, kan patienten derefter begynde processen med genopretning. At inddrive alkoholikere kan gå til et beboelsesområde behandlingsanlæg, eller deltage i en ambulant program for 28 til 90 dage. Der, vil de modtage psykologisk og psykiatrisk behandling; deltage i gruppeterapi, individuel rådgivning og alkohol uddannelse klasser. Mange programmer tilbyder også familie rådgivning. Mayo Clinic rapporter, at inddrivelse fra afhængighed er mere tilbøjelige til at lykkes, hvis narkoman har familiestøtte. Alkoholikere er også tilbydes mulighed for at lære nye coping metoder til håndtering af stress og angst. Brug af narkotika er ofte en form for selvstændige medicinering andre problemer som mangel på tillid eller forholdet stress. Under rehab, kan en terapeut observere patienten videre til at se om de har Co forekommende lidelser som depression, eller personlighed eller stemning lidelse. Disse er de problemer, der øger risikoen for tilbagefald.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com