Hvad er Vesicureteral refluks?

05/19/2011 by admin

Din urinlederne er to rør, der typisk bærer urin fra din nyrerne til blæren. Hvis du lider af vesico-ureteral refluks, lækager urin fra blæren tilbage i din urinledere, forårsager en række symptomer.

Tidsramme

Vesico-ureteral refluks normalt udvikler sig under vorden eller barndom, ifølge Mayo Clinic.

Typer

Primær vesico-ureteral reflux opstår på grund af en defekt til stede ved fødslen, der gør den ventil, som holder urinen indeholdt i blæren, svag og udsat for utætte, rapporter nationale nyre og urologiske sygdomme Information Clearinghouse. Sekundær vesico-ureteral refluks er forårsaget af en obstruktion i din ureter på grund af en infektion, der fører til betændelse i blæren.

Symptomer

Normalt, er vesico-ureteral refluks diagnosticeret efter du udvikle en urinvejsinfektion, forklarer Mayo Clinic. Almindelige symptomer på urinvejsinfektioner omfatter en vedholdende trang til at tisse, smertefuld vandladning, hyppig vandladning, der producerer kun en lille mængde af urin, feber, mavesmerter og urin, der er blodig eller har en stærk lugt.

Risici

Ubehandlet, vesico-ureteral refluks har potentiale til at forårsage forhøjet blodtryk, ardannelse i dine nyrer og nyresvigt. Ardannelse og nyresvigt kan være livstruende, advarer de Mayo Clinic.

Behandling

Sekundær vesico-ureteral reflux er normalt behandles med antibiotika medicin, mens primære former af betingelsen muligvis kirurgi til at rette den blære defekt, som forårsager sygdommen, i henhold til den nationale nyre og urologiske sygdomme Information Clearinghouse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com