Hvordan at vælge sund kost planer

10/30/2010 by admin

Hvordan at vælge sund kost planer

At vælge en sund kost kan føle overvældende, især med alle fad kostvaner, der lover hurtig vægttab. Sunde kostvaner er om at ændre dine spisevaner for at inkorporere flere vitaminer, mineraler og næringsstoffer, mens der skæres ned på fødevarer, der er høj i fedt og sukker. Du skal tage mange faktorer i betragtning, når du vælger, hvilken plan er det rigtige for dig, tweaking din kost til dine specifikke behov og præferencer.

Instruktioner

• Konsultere din læge før du begynder en kostplan, og spørge, hvis der er kosten restriktioner som du bør følge.

• Beregne dine daglige kaloriefattige behov for vægttab. Kvinder bør ikke indtage mindre end 1.200 kalorier pr. dag og mænd bør holde deres kalorieindtag over 1.800 kalorier dagligt. Specifikke niveauer afhænger af din vægt, alder og aktivitet niveau. Bruge en kalorie lommeregner til at vurdere dine individuelle behov og vælge et tilhørende kostplan.

• Undgå enhver kost med strenge restriktioner på hele fødevaregrupper. Mens det kan være klogt at undgå fødevarer med højt sukker og fedt, en sund kost er en, der balancerer frugter og grøntsager med fuldkorn og magert protein.

• Tage hensyn til dine personlige præferencer. Hvis du elsker pasta, er sandsynligheden for, at du vil holde sig til en kost, der forbyder deres forbrug slank til ingen. Vælg en plan, som du føler, du kan holde til lang sigt. Nøglen til vægttab og sund kost er konsistens, så vælg en plan, du ved, du vil nyde.

• Kig efter en plan, der omfatter fødevarer, der kan findes lokalt. Importerede fødevarer tendens til at være dyrere, og øge dit kulstof-fodaftryk. De er heller ikke så frisk, med mindre potent vitaminer og næringsstoffer.

• Undgå kostvaner, der lover hurtig vægttab. En one - to pund tab pr. uge er et sundt tempo, og enhver kost, der tyder på alvorlige kalorieindhold eller mad gruppe begrænsning vil have en negativ indvirkning på din krop.

• Overveje at tilmelde dig en online eller lokale samfund, hvis du nyder at arbejde med andre. Deler et mål og at give og modtage støtte kan øge vægttab og hjælpe dig holde sig til en plan. Når en anden afhængige du for støtte, kan det øge din selvtillid og gøre dig ansvarlig for dine egne mål.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com