Sådan køber du læse solbriller

03/18/2011 by admin

Når du læser udendørs, i din værftet eller på stranden, læse solbriller kan hjælpe dig med at fokusere på din bog og ikke bekymre sig om solens genskin.

Køb den rigtige par tager lidt pleje.

Få en professionel udtalelse

Besøge en optometrist. At have en optometrist check dine øjne er et godt første skridt. En optometrist kan give dig en recept på solbriller, og også hjælpe dig med at afgøre den korrekte beskyttelse du kan være nødvendigt, især hvis dine øjne er lysfølsomt.

Købe off rack

Find en lokal butik, der sælger læsning solbriller. Læsning solbriller kiosker på de fleste butikker vil have et udvalg af briller i forskellige effektniveauer. Der er normalt en læsning prøve så godt. Stå kræves kræves afstanden fra prøven, læsning og afgøre, hvilken linje er lettest at læse. Dette er den magt for læsebriller kræves for dine øjne.

Du kan også afhente et blad eller en bog. Prøv forskellige effektniveauer, indtil du finder en, der føles mest behageligt. Det er bedst at starte med det laveste effektniveau og arbejde dig op. Læsning solbriller er normalt tilgængelige fra plus en dioptri til plus 4.0.

Faktor du livsstil

Købe briller med en høj grad af UV-beskyttelse, hvis du bruger en masse tid på at læse udendørs eller på stranden. Hvis du er meget aktiv, Sørg for du får stærke rammer, som kan modstå slid og ælde for at tage din briller på og off. Glem ikke indehaveren for at sikre dem rundt om halsen, så du ikke vil miste din investering.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com