Hvad vil det betyde, når en læge har indgået kontrakt med dit forsikringsselskab?

02/14/2011 by admin

Hvad vil det betyde, når en læge har indgået kontrakt med dit forsikringsselskab?

Uanset om du er tilmeldt en beskæftigelses-baserede, regeringen-baseret eller endda direkte-køb sundhed forsikringspolice, er chancer du vil høre de vilkår "i-netværk" og "out-of-netværk." En i-netværk læge kontrakter med din sygeforsikringsselskab, som derefter refererer du til en af deres aftalte læger, når du har brug for lægehjælp.

Kontraherende med forsikring

Læger indgå kontraktmæssige aftaler med sygesikringen virksomheder at give lægehjælp til patienter omfattet af visse planer. Forsikringsselskaberne forhandle som regel nedsatte gebyrer med læger mod henvisninger. Forsikringsselskab og læge enes gensidigt om gebyrer for særlige tjenesteydelser gerne kontor besøg. Lægen indvilliger i at modtage de nedsatte gebyrer, selv om gebyrerne, der er mindre end hvad lægen ville regelmæssigt opkræve en selvstændig betale patient. I en aftale med forsikringsselskabet, lægen indvilliger i ikke at opkræve patienten yderligere gebyrer over hvad forsikringsselskabet vil tillade.

Copayments

Når du besøger en læge, der har indgået kontrakt med firmaet sygesikring, vil du ofte gøre en lille copayment på tidspunktet for service. Denne copayment er forskellen mellem gebyret lægen indvilliger i at acceptere og mængden af det gebyr, som din sygesikring politik betaler for dig. For eksempel, en læge kontor besøg kan koste $100, men sygesikring politik kan betale kun $75 gebyrets størrelse. Din copayment til lægen ville være $25. Copay varierer normalt afhængigt af tjenesten, med en specialist besøg der kræver en højere copay end en praktiserende læge. Forsikringsselskabet vil give dig en oversigt over copays til forskellige tjenester.

Out-of-netværk

Læger, som ikke kontrakt med dit forsikringsselskab er kaldt "out-of-netværk." Mens nogle sygesikring planer ikke dækker out-of-network læger, nogle tilbyder at betale en del af din læge-lovforslag. Da lægen ikke har aftalt med dit forsikringsselskab til at acceptere et reduceret gebyr, dog skal han ikke regningen til den nedsatte sats. Det beløb du betale out-of-pocket for en out-of-network læge besøg er normalt væsentligt større end hvis du besøgte en i dit forsikringsselskab netværk.

Lokalisering læger

For at finde i netværket læger, kan du kontakte din sygesikring virksomhed direkte. De fleste sygeforsikringsselskaber opretholde en Medlemsvejviser i netværket læger og sundhed serviceudbydere til at hjælpe patienter med deres læge søgning. Du modtager typisk en papirkopi mappe, når du tilmelder dig for forsikringspolicen og kan være sendt en på en gang årligt derefter. Mange forsikringsselskaber tilbyder også online udbyder opslag. Derudover er det altid en god idé at kalde en læge direkte for at afgøre, om praksis er i netværket.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com