Hvordan at slippe af med kløende øjne

02/25/2011 by admin

Hvordan at slippe af med kløende øjne

Kløende øjne er en irriterende, ubehageligt fornemmelse, som kan være ledsaget af wateriness, tørhed og blodskudte øjne. Kløende øjne kan være forårsaget af allergi, kontaktlinser og visse medikamenter. Når årsagen til dine kløende øjne er blevet diagnosticeret af en eye care professional, fortsætte med behandlinger til at lindre kløe og ubehag.

Instruktioner

• Anvende over-the-counter øjendråber flere gange dagligt. Vælge en "naturlig tåre" formulering, der ikke indeholder konserveringsmidler, da disse kan irritere dine øjne. Hvis din læge har foreslået, at allergi er årsagen til din tilstand, skal du vælge øjendråber, der indeholder et antihistamin til at lindre allergi-relaterede symptomer.

• Fyld din luftfugter med varm vand, og lad det køre i flere timer eller natten over til at erstatte fugt i luften. Mange mennesker lider af tør, kløende øjne på grund af tørhed i deres hus, så en luftfugter er et effektivt middel til at tilføje fugt til miljøet. Bruger i på arbejdspladsen, hjemme eller begge.

• Køb en medicineret øjendråber som foreskrevet af din øjenlæge. Disse produkter kan indeholde aktuel steroid formuleringer eller medicineret øjendråber, der vil støtte i at producere mere naturlig tårer, reducere inflammation og behandle årsagen til kløen. Følg anvisningerne for varigheden af medicinen, som ordineres.

Tips & advarsler

  • Tale med en professionel før forfølger at-home behandling øjenpleje.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com