Overkommelig sygesikring for den enkelte eller selvstændig

01/07/2012 by admin

Overkommelig sygesikring for den enkelte eller selvstændig

Medarbejdere med sygeforsikring gennem en gruppe plan nyde lavt forsikringspræmier, gode fordele og værdifuld beskyttelse gennem Health Insurance mobilitet og Accountability Act. Desværre har dem, der skal købe individuelle sygeforsikring normalt højere præmier med færre fordele og minimal regeringen beskyttelse. Hvis du køber din egen sundhedsforsikring, kan du muligvis afhjælpe den finansielle byrde forbundet med privat sygeforsikring ved at drage fordel af nyttige skattefradrag og vælge sygesikring politikker med højere out-of-pocket udgifter grænser.

Privat sygeforsikring

Private sygeforsikringer præmier er notorisk dyrere end gruppe forsikring priser, men du kan muligvis finde billig dækning ved at vælge en høj fradragsberettigede forsikringspolice, der kvalificerer dig til en sundhed opsparingskonto eller HSA. Højere selvrisikoen svare normalt til lavere månedlige præmier, og du kan bidrage med de penge du sparer på dine præmier til en skattefri HSA. De penge, du bidrager til din HSA forbliver ikke-afgiftspligtige, så længe du kun bruge midlerne for IRS-kvalificerede medicinske udgifter, såsom selvrisikoen, co-assurance, copays og receptpligtig medicin. Du kan desværre ikke benytte kontoen til at betale for din sundhed forsikringspræmier med ikke-skattepligtige indkomst.

Skat hjælp

Hvis du skal bruge dine penge på private sygeforsikringer præmier, men er selvstændige, vil IRS tillade dig at fradrage 100 procent af sundhed forsikringspræmier du betaler selv hvert år som en virksomhed bekostning at gøre sundhedspleje mere overkommelig for dig og din familie. Præmierne du betaler for din ægtefælle og politik pårørende under alder 27 også betegnes som en business fradrag. Hvis du ikke er selvstændige men skal købe din egen sundhedsforsikring, kan du stadig fratrække mængden af din sundhed forsikringspræmier og andre kvalificerende sundhed udgifter, der overgår 7,5 procent af din justeret bruttoindkomst.

Overvejelser

Hvis du er for nylig selvstændige, måske på grund af en afskedigelse på dit tidligere job, du kan kvalificere dig til en fortsættelse af din tidligere arbejdsgiver sygeforsikring plan under COBRA. Mens du vil være ansvarlig for at betale for alle din sundhed forsikringspræmier, du bevarer den beskyttelse, der er tilgængelige for dig under HIPAA og vil sandsynligvis betale mindre end du ville til den samme forsikring som et individuelt købt politik. Hvis du ikke er berettiget til COBRA, din ægtefælle kan være i stand til at tilføje dig til hendes sygesikring politik gennem arbejde, eller hvis du er under alder 26, dine forældre kan tilføje dig til deres sygesikring politik som en afhængig uanset om du lever med dem.

Overkommelig pleje Act

Begynder i januar 2014, vil bestemmelserne i The økonomisk overkommelig pleje Act kræve, at alle amerikanske stater etablerer en statsdrevne sygesikring udveksling med flere forsikringsselskaber og konkurrencedygtige priser. Forsikring i udvekslinger vil ikke diskriminere præ-eksisterende forhold, eller vil de indføre venteperioder, årlige dækning eller levetid grænser. Derudover kan enkeltpersoner og selvstændige, der skal købe private sygesikring på grund af manglende adgang til en arbejdsgivers gruppe forsikring planen kvalificere for skattefradrag hvis deres husstandsindkomst er mellem 100 og 400 procent af FPL eller Forbundsrepublikken fattigdom grænse. Selv om FPL kan ændres fra 2011, en familie på fire med en indkomst på mindre end $88.000 ville kvalificere sig til kredit.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com