Rettighederne for gravide HIV/AIDS patienter

12/19/2011 by admin

Rettighederne for gravide HIV/AIDS patienter

At blive gravid, når HIV-positive præsenterer meget lille risiko for infektion til det ufødte barn. En gravid kvinde, der er HIV-positive har de samme rettigheder som alle andre mor og rettigheder fastsat lovgivning for HIV-positive personer.

Reproduktive rettigheder

Gravide kvinder, der er HIV-positive har samme ret som alle andre kvinder til at bestemme, om at bære en graviditet til sigt som fastsat i loven.

Prænatal pleje

HIV-positive kvinder har ret til de samme rettigheder til prænatal pleje som enhver anden kvinde, der er gravid. Prænatal vitaminer og HIV medicin kan justeres for at sikre, at barnet er sikker og modtager tilstrækkelige næringsstoffer til udvikling.

Forhindrer Transmission

HIV-behandling fortsætter gennem hele graviditeten at reducere sandsynligheden for mor-til-barn HIV-overførsel. Med korrekt medicin skønnes risikoen på mindre end to procent af den amerikanske Dept. of Health og Human Service AIDS Info om HIV under graviditet.

Informeret samtykke

Alle test udføres på en HIV-positive gravide skal forklares, således at kvinden kan samtykke til at blive gjort forsøg. Dette gælder uanset om testene vedrører hendes graviditet eller hendes HIV-infektion.

Fortrolighed

Gravide HIV-positive kvinder deler samme ret til tavshedspligt som alle HIV-patienter har i henhold til loven.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com