Hvordan at finde den bedste Plastikkirurger

12/25/2011 by admin

Hvordan at finde den bedste Plastikkirurger

Mennesker vælger at få ydelser fra en plastikkirurg for flere grunde. Nogle mennesker har deformiteter fra tidligere traumer eller grimme ar fra tidligere operationer. Andre søger at forbedre kosmetisk specifikke organ funktioner. Uanset årsagen til at søge en plastikkirurg, er det vigtigt at finde et godt kvalificeret kirurg, du føler dig tryg med. At finde en stor plastikkirurg er som regel lettere i de store byer hvor der er flere plastikkirurger at vælge imellem.

Instruktioner

• Definere typen af plastikkirurgi du behøver eller ønsker. Ifølge bogen "Operation" af Josef Fischer, er kirurger nu ved at blive mere og mere specialiseret. Nogle plastikkirurger kun arbejde i ansigtet, mens andre arbejder på andre dele af kroppen. Den bedste plastikkirurg for du vil afhænge af den operation, du har brug for.

• Udarbejde en liste over lokale plastikkirurger. Kirurger kan findes i lokale telefonbøger, avis lister og Internet-websteder. Disse lister vil undertiden angive en plastikkirurg speciale. En særdeles god ressource er den amerikanske Society of Plastic Surgeons hjemmeside. For en kirurg at blive medlem af samfundet, skal han opfylde flere strenge kvalifikationer. De skal være bekræftet af den amerikanske bestyrelse af plastikkirurgi, har mindst seks års kirurgisk erfaring og operere i akkrediterede kirurgiske faciliteter.

• Forhøre sig om kirurgens kvalifikationer. Oplysninger om hendes uddannelse og erfaring kan findes på websteder, der leverer læge fortegnelser. Du kan også hente disse oplysninger ved at ringe kontorer af læger på din liste. Spørge om kirurgens medicinsk skole, opholdstilladelse og fellowship uddannelse. Ifølge Jean Loftus' bog "Den Smart Woman's Guide to Plastic Surgery", har et godt kvalificeret plastikkirurg afsluttet enten en plastikkirurgi opholdstilladelse eller en dedikeret plastikkirurgi fellowship.

• Check internetfora. De fleste store byer har lokale Internet blogs og debat fora, hvor patienter diskutere erfaringer med plastikkirurger. Brug disse oplysninger til at opdage klager eller ros tidligere patienter kan have for specifikke kirurger. Oplysningerne kan også give oplysninger om særlige kirurgen speciale, som mange kirurger har omfattende erfaring i én type af proceduren, men ikke en anden.

• Drøfte muligheder med venner og bekendte. Plastikkirurgi er blevet meget udbredt og folk, du kender måske har gennemgået procedurer. Tale med venner til indsigt om deres erfaringer med særlige kirurger.

• Forhøre sig om kirurgens tilgængelighed. Den bedste plastikkirurger fylde deres tidsplaner måneder i forvejen, så hvis en kirurg kan se dig næste dag der kan være en grund til hvorfor deres tidsplan er lys. En plastikkirurg, der er optaget kan dog ikke være modtagelig for alle hendes patienternes behov. Ifølge Loftus, er op til to måneder et rimeligt beløb af tid til at vente på en aftale med en plastikkirurg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com