Sådan finder du trykpunkter bag øret

11/25/2013 by admin

De Akupressur punkter, der er placeret bag øret har indflydelse langs galdeblære og tredobbelt varmere meridianer. De kan være en smule svært at finde, hvis du ikke ved hvad du leder efter. Dog med en lille undersøgelse og en god diagram, kan nogen finde dem.

Instruktioner

• Anbring en finger direkte bag øret, lige under kurve på toppen af det ydre øre. Du vil føle en højderyg af knoglen på kraniet. Pres punkt er direkte over denne linje på den tidsmæssige knoglen. Point galdeblære 10 og tredobbelt varmere 19 er meget tæt på hinanden. Den tredobbelte varmere punkt ligger direkte på mastoid knoglen, og galdeblære punkt er i den tidsmæssige regionen lige over mastoid knoglen. Mastoid knoglen kan lokaliseres af fornemmelse for en benede fremspring lige bag øret. Disse trykpunkter bidrage til at afhjælpe problemer, herunder angst, hovedpine, tab af hørelse, tinnitus og nakke spændinger.

• Kør fingeren bag øret. Stop ved et punkt lige over øreflip. Punkterne GB 11 og TW 18 er her. GB 11 ligger i den tidsmæssige regionen, og TW 18 point er direkte på mastoid knoglen. Placere blide tryk på disse punkter og føler for knob, eller en følelse af spænding release. Disse Akupressur punkter hjælper til at lindre hovedpine, døvhed, tinnitus, smerter i øret og øjet, og spændinger i nakken.

• Kontakt en tekst som Gray's Anatomy hvis du støder på problemer i at fortælle den tidsmæssige område ud over mastoid knoglen. Fremragende scanninger af illustrationer fra Gray's Anatomy er tilgængelige gratis online visning.

• Kontakt en opslagsbog om Akupunktur eller Akupressur at få en klarere idé om placeringen af trykpunkter. En fremragende reference er "En håndbog i akupunktur" af Peter Deadman og Kevin Baker. De fleste bøger og diagrammer på Akupressur udelader disse punkter; dog kan du ønsker at købe en alligevel, for at finde instruktioner om, hvordan at anvende akupressur korrekt.

Tips & advarsler

  • Akupunktur og Akupressur punkter er indbyrdes udskiftelige.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com