Hvordan man bruger Oxy-pulver for kolon udrensning

04/25/2013 by admin

Hvordan man bruger Oxy-pulver for kolon udrensning

Oxy-pulver er en intestinal sæbe, der virker til gratis fecal sagen påvirket i ikke kun i tyktarmen, men også små og tyktarmen. Oxy-pulver er alle fysiske uden bivirkninger af traditionelle afføringsmidler eller fiber rensemidler. Oxy-pulver fås i en række forskellige mærker, men hver bruges på samme måde.

Instruktioner

• Rense din kolon ved at tage ti oxy-pulver tabletter hver aften før sengetid hvis du vægt mellem 100 og 230 lbs. Hvis du vægt 230 lbs. eller over, tage 12 tabletter.

• Fortsætte din kolon rense for mindst syv fulde dage. Altid tage kapslerne på tom mave, og Drik masser af filtrerede eller renset vand hele dagen. Oxy-pulver er aktiveret af mavesyre, så hvis du har lavt indhold af mavesyre, tilføje saft af en frisk citron til din vand når man tager i kapsler til at hjælpe med at bryde dem hurtigt og nemt i din mave.

• Spiser en sund kost under din kolon rense, undgå tunge fedt og rødt kød. Hvis det er muligt, spise suppe og dampede eller bagt grøntsager så meget som muligt. Drikke masser af frisk frugtsaft og grøntsagssaft vil også bistå oxy-pulver tabletter i rengøring din tarmkanal.

• Opretholde et rent og klart intestinal tarmkanalen efter din første uge-lang kolon rense ved at tage fem oxy-pulver tabletter på tom mave før sengetid hver anden dag. Hvis du vægt mere end 230 lbs., tage 6 tabletter.

Tips & advarsler

  • Oxy-pulver vil forårsage løs gasformige afføring; Det er imidlertid vigtigt at erkende, at dette ikke er det samme som diarré. Ilt frigivet fra tabletterne bogstaveligt forvandler solid komprimerede sagen i din kolon til en væske, og vil ofte årsag gas, løs afføring og en "taler" mave.
  • Det anbefales, at du drikke omkring en gallon af renset vand under din 7-dages Rens for at hjælpe med den renselsesproces.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com