Derma svømme ingredienser

06/24/2013 by admin

DermaSwim hjælper med at minimere effekterne på en svømmer hud fra klor, et kemikalie, som er meget udbredt at forhindre bakterievækst i svømmebassiner og spabade. Markedsført som en pre svømning lotion, indeholder DermaSwim ingredienser, der hjælper til at skabe en vandtæt barriere mellem huden og de chlorerede vand. Anvendelse over hele kroppen før føres ind i vandet for at hjælpe med at forhindre tør hud, kløe og en klor lugt.

Stearinsyre

Mange animalske og vegetabilske olier indeholder stearinsyre, som er en mættet fedtsyre. Dog er det fundet mere almindeligt i animalsk fedt. Stearinsyre forbliver fast og betragtes som en voksagtig solid. Denne egenskab gør det nyttigt i spreads, margarines og creme baser for fødevarer og i sundhed og skønhed produkter.

Bivoks

Bivoks kommer fra honeycomb af en bikube og er et biprodukt af biavl. Bivoks er en voks, der omgiver honning i kammen. Bivoks er meget stabil og kan modstå høje temperaturer uden at ændre dets kemiske ligning. Kemikere kan bruge bivoks til at skabe en vandtæt, beskyttende pasta ved at blande det med oliven eller mineralsk olie.

Direktivet Hydroxytoluene (BHT)

Direktivet Hydroxytoluene eller BHT, er en fjern slægtning af Vitamin E, der fungerer som en fødevare tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Patenteret i 1947, modtog den amerikanske Food and Drug Administration godkendelse til brug i 1954. Det er mest almindeligt anvendt som en antioxidant i fødevarer, der indeholder fedt. Ud over de normale effekter af antioxidanter på fødevarer opsige BHT antioxidanter også de kædereaktioner, som kan skade huden celler. Selv om nogle har sat spørgsmålstegn ved sikkerheden i BHT, medicinsk forskning viser, at anvende det på huden i de beløb, der er til stede i kosmetik og cremer udgør ingen fare.

Mineralsk olie

Mineralsk olie, et biprodukt af råolie, kan tjene som en vandtæt belægning på huden. De vandtætte egenskaber giver et beskyttende dække, og anvende et tyndt lag af mineralsk olie på huden kan hjælpe i rehydrating og reducere fugttab. Den mest kendte form for mineralsk olie er vaseline.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com