Mad anbefalinger for børn med en mave Virus

06/21/2013 by admin

En af de mest almindelige børnesygdomme er mave-virus. Maven virus er oftest forårsaget af influenza, astrovirus, calicivirus, adenovirus eller rotavirus. Disse virus forårsage mave-tarmkanalen foring til at blive betændt, resulterer i feber, kvalme, mavesmerter, opkastning og diarré. Maven vira kan vare et par timer, eller de kan vare flere dage. Børn med maven virus bør fortsætte med at forbruge masser af væsker og spise fast føde, hvis de har en god appetit.

Væsker

Give barnet masser af væske. En af de mest alvorlige komplikationer af en virus, maven er dehydrering. Svær dehydrering kan kræve et hospitalsophold og indgift af IV væsker. Børn skal have en form for pediatric elektrolyt drink, såsom pedialyte. Elektrolyt drikkevarer hjælpe med at opretholde ordentlig væske, mineraler og natrium balance i kroppen. Disse drikkevarer kan findes nær baby formel i et supermarked eller med babyudstyr på et apotek. Sørg for, at barnet har nem adgang til væsker på alle tidspunkter, og tillade hende at drikke så meget som hun ønsker. Giv ikke barnet sodavand, frugtjuice eller Jell-o, da disse varer alle indeholder sukker, som kan gøre diarré værre.

Fast føde

Fodre barnet fast føde, når han ønsker at spise. Mange læger anbefaler MØGUNGE-Y kost, der indeholder bananer, ris, æblemos, toast og yoghurt. En normal kost er imidlertid også hensigtsmæssigt, hvis fedtholdige fødevarer undgås. Nogle børn med en mave virus kan nægte at spise for en dag eller to. Dette er forventeligt, og er i orden så længe barnet får masser af væske. Barnets appetit bør gradvist tilbage til normal inden for et par dage.

Andre Tips

Et barn bør aldrig gives over-the-counter medicin for mave-virus symptomer, fordi mange kan være skadelige for dem og rent faktisk kan gøre symptomerne værre. Dog, medicin som Tylenol og Motrin kan gives til at behandle feber. Konsultere en læge, hvis opkastning fortsætter i mere end to dage. Se også lægen, hvis barnet viser tegn på dehydrering. Tegn på dehydrering kan omfatte tørre læber, sjældne vandladning, overdreven søvnighed og ekstreme thirstiness. Heldigvis, en vaccine er tilgængelig for en af de mest alvorlige former for maven virus forårsaget af rotavirus. Hvis dit barn ikke har modtaget denne vaccination, høre på børnelæge at afgøre, om dit barn er berettiget.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com