Hvad er en kalv muskel sammenbrud?

11/15/2013 by admin

Hvad er en kalv muskel sammenbrud?

En kalv muskel sammenbrud er en type af skade hvor musklerne i underbenet, kendt som triceps surae, blive revet, løsriver sig, eller delvist udskilt fra sener, der holder dem til knogler. Dette kan forekomme, når foden er udvidet pludselig med stor kraft.

Anatomi og kinesiologi af Triceps Surae

Triceps surae består af to muskler, soleus og gastrocnemius, at flex foden. Begge sæt i calcaneus knogle (bone af helbrede) ved achillessenen. Fleksion er positionen foden tager når tæerne er spidse. Den modsatte bevægelse er udvidelse, som strækker sig lægmuskler og achillessenen.

Misforståelser om fleksion og ekstension

Ofte tilbageføres betydninger af fleksion og udvidelse af foden til fælles sprog, især med dansere. I medicin og anatomi, fleksion kaldes ofte plantarflexion, og udvidelse er kendt som dorsiflexion. En hurtig eller kraftig udvidelse eller dorsiflexion af foden kan trække kalv musklerne til punktet af skader.

Mekanisme af muskel sammenbrud

Hvis en fod er pludselig dorsiflexed, såsom landing en under roteret tilbage kolbøtte på en meget hård overflade, trak achillessenen. Hvis senen sig ikke er beskadiget, men musklen River væk kan de befriede dele af musklen krølle op. Dette er kendt som muskel brud, eller skjule. Symptomer omfatter smerter i læggen, smerter, når foden er plantarflexed mod modstand (med nogen holder foden til at vanskeliggøre plantarflexion), og svær tæthed af kalven i flere dage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com