Hvordan man kan forebygge kroniske urinvejsinfektioner hos diabetikere

11/20/2013 by admin

Urinvejsinfektion (ICU) er en almindelig sygdom og kan påvirke folk i alle aldre, køn og fra alle kulturer. Omvendt er der et par grupper af mennesker, der er mere modtagelige for Urinvejsinfektioner end andre. Kvinder, for eksempel hold en større risiko for UTI. Patienter med diabetes falder ind under denne kategori. Desuden, gravide kvinder med diabetes er mere modtagelige for Urinvejsinfektioner. Urinvejsinfektion er mere tilbagevendende og alvorlige i patienter med diabetes i forhold til ikke-diabetisk patienter. Hvis du er diabetiker, vil denne artikel vise dig hvordan man kan forebygge og behandle en urinvejsinfektion.

Instruktioner

• Alkanize din urin ved at tage natriumcitrat og kalium citrat mineraltilskud. Alle citrater producere en alkalisk skift i urin, forårsager en skadelig miljø for bakterier. Kun tage mineraltilskud i løbet af dagen, helst efter frokost. Disse mineraler bør aldrig blive taget natten, som urin, der forbliver i blæren under søvn kan irritere blæren væv og kan forårsage infektion. Mineraltilskud er sikkert at tage med diabetisk medicin.

• Tage Uva Ursi tabletter. Denne urt er en naturlig antiseptisk med beroligende og styrke egenskaber. UVA Ursi virker ved at regulere glukose, som er udnyttet af bakterier spredes og vokse. Glucose regulering handling er godt for diabetikere.

• Tage skumfidus rod tabletter. Denne urt har beroligende og antiseptiske egenskaber. Det virker ved at ødelægge UTI-forårsager bakterier ved kontakt. Det hjælper også at reducere glukose i blodet, hvilket er til gavn for diabetikere. Tage to tabletter dagligt.

• Drikke tranebær juice. Drik mindst tre glas om dagen. Forbindelser kaldet proanthocyanidins i tranebærsaft handle ved at forhindre bakterier for at klynge sig til urinvejene vægge. Du kan også tage tranebær tabletter, som har samme effekt.

• Tage hvidløg kosttilskud. Hvidløg er en kraftfuld naturlig bredspektret antibiotikum. Det indeholder allicin, som ødelægger UTI-forårsager bakterier på kontakt og forhindrer dem i at sprede og multiplicere. Denne urt sænker blodsukkeret så godt som er gavnlige for diabetikere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com