Ledsmerter lindring

11/13/2010 by admin

Hvis du bor med ømme led, kan det ikke være så svært, som du tror, at slippe af med smerten. Du kan mindske smerter og inflammation med naturlige hjem retsmidler, samt over-the-counter-produkter. Ved at eksperimentere med disse indstillinger, vil du sandsynligvis finde mindst en, der vil lette din særlige klager.

Ice & varme

Det kan være en gammel klassiker, men en af de mest almindelige måder at lindre ledsmerter er at bruge enten en ispose eller varme. Skiftevis to er mest effektivt med fælles ubehag. Ice sløver ache og smertelige, mens varme reducerer hævelse eller betændelse. Især hvis det er en ny skade, anvende en ispose i 15 til 20 minutter et par gange om dagen for de første 24 timer, og derefter bruge varme ovenpå.

Bade & damper

Tager en varm Epsom salt bad reducerer inflammation ved at trække ud de toksiner, der har bygget op i det skadede område. Damp forbedrer denne effektiv lindring i ledsmerter forårsaget af skade, overforbrug eller gigt. Tænde for bruseren på varmeste indstilling til damp op i rummet. Fylde en balje med varmt vand, tilføje et par kopper Epsom salt nedenunder den rindende vand som det fylder karret. Sørg for, Epsom salt er fuldstændig opløst før det bliver. Dykke det skadede område helt under vandet og lægges i blød i mindst 30 minutter.

Wraps & seler

Hvis smerten gør det udfordrende for at gøre dagligdags aktiviteter, kan indpakning området i en stretch forbinding eller købe en bandage for at holde det på plads være en god investering. Forbinding wraps give fleksibilitet, mens den stadig giver støtte til fælles smertelindring; en bandage holder leddet mere stiv, hvis det er smertefuldt at blive flyttet på alle. Wraps eller seler bør kun bæres når engagere sig i aktiviteter, der er alt for anstrengende, som bruger dem hele tiden kan svække området yderligere, forårsager flere problemer nede ad vejen (medmindre instrueres i at gøre det af din læge).

Strækninger & øvelser

Små strækninger og øvelser kan være gavnligt, især til et område af kroppen, der er overanstrengt. Let gnide området mens strækker det ydre kan lindre noget af presset og tilbyde fælles smertelindring. Spørg din læge om specifikke øvelser, du kan gøre for at styrke fælles. Han kan være i stand til at henvise dig til en fysioterapeut, som kan sammensætte en rutine, som vil hjælpe med at helbrede eller i det mindste lindre nogle af smerterne.

Cremer & lægemidler

Mange over-the-counter medicin og salver kan hjælpe med lethed smertelige og betændelse. Produkter som Icy Hot og Ben Gay er effektiv til at reducere ubehag forbundet med gigt, skader og andre lidelser af led og ledbånd. Visse smertestillende medicin og kosttilskud er også markedsføres specifikt mod ledsmerter lindring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com