Tips om at forebygge gentagne Stress personskader i hænderne

11/19/2010 by admin

Gentagne stress skade eller RSI, er en almindelig lidelse for dem, der bruger computere i lange perioder. Det er resultatet af gentagne bevægelser, som maskinskrivningsfejl, der forårsager stress og belastning på håndled og hænder, og kan være smertefulde og invaliderende. Brug enkle øvelser og sund fornuft til at forhindre RSI fra udviklingslande i dine hænder.

Kropsholdning og skrive teknik

En korrekt kropsholdning er en nøgle til at forhindre gentagne stress personskader i dine hænder. Sidde op i din stol, med ryggen i en naturlig position, dine fødder fladt på gulvet og dine knæ placeret direkte over knæene bøjet i en 90-graders vinkel. Altid holde ryggen så lige som muligt. Dit hoved skal være placeret over dit bækken, og bør ikke skifte frem og tilbage.

Sikre, at din stol er placeret, så dine arme er niveau med tastaturet; Du må ikke stamme til at komme til tasterne. Dine albuer bør hvile på armlænene af stolen, som bør være plan med dit skrivebord, så dine arme til at være så tæt på en 90-graders vinkel som muligt. Holde musen tæt på dit tastatur, så du ikke behøver at stamme eller nå for at bruge den. Hvis du bruger en bærbar computer, kan du overveje at købe et ekstern tastatur og en mus.

Øvelser

Flere øvelser, som du kan udføre med dine hænder, håndled og hele kroppen vil hjælpe med at forhindre gentagne stress personskader i dine hænder. Stå op og finde en væg til at placere din arm mod, håndfladen ned. Drej i den modsatte retning af den hånd, du strækker, og Stræk din hånd og fingre væk fra håndfladen (som hviler på væggen) så meget som muligt.

Udvide din arm, palm op, og bruge din anden arm til træk forsigtigt på fingrene, at bringe håndfladen i en 90-graders vinkel med din arm, som vil bidrage til at slappe af og strække musklerne i dine fingre, hænder og håndled.

Udførelse af disse øvelser, samt at komme op fra computeren i 15 minutter hver time, vil hjælpe med at forhindre gentagne stress personskader.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com