Måder at huske en tabt ven

09/16/2013 by admin

Måder at huske en tabt ven

Når en ven passerer væk, om pludselig eller fra en terminal sygdom, kan den sorgproces være svært at håndtere. Du der forbruges med så megen sorg, det er svært at tænke på et tidspunkt, hvor du vil kunne huske din ven uden smerter. Tid vil dæmpe ondt du føler, men kan også falme erindringer i din ven. Holde minderne om din ven og venskab i live med et par tilsyneladende enkel taktik.

Optage dine minder

Alle beskæftiger sig med sorg forskelligt, men en måde at arbejde gennem det og hjælpe med at huske din ven er at optage minder du delte med ham eller hende. Skrive eller registrere nogen historier, du har med din ven, herunder ture, delte hemmeligheder og tidspunkter for komfort. Som din sorg overholder og du kan huske din ven uden smerter, vil du værdsætter disse registrerede erindringer.

Indsamle erindringer fra andre

Din vens død har ikke blot påvirket dig, så kontakt andre bekendte eller slægt medlemmer hen til lod minder og historier med. Tilføje disse nye fortællinger og erindringer til din samling. Optage fortællinger på lydbånd eller lave kopier af hjemmevideoer. Indsamle enhver avisudklip, der kan have din ven.

Oprette en hukommelse bog

Holde alle de historier og erindringer i din ven på ét sted med en hukommelse bog eller boks. Lave ekstra kopier til dine venners familie eller andre venner til at hjælpe med den helbredende proces og holde mindet i live. Tilføj håndskrevne noter at huske bittesmå detaljer, der kan falme som årene går.

Fejre din vens liv

Mens det er normalt at sørge over tabet af din ven, så glem ikke at hun havde interesser, sympatier og antipatier, også. Donere nogle tid eller penge til en velgørende organisation, din ven følte brænder, eller foretage en fundraiser i din vens hukommelse til at støtte årsagen. Spiller din ven yndlingssang og huske hvor meget hun elskede det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com