Bly-baseret maling farer

09/13/2013 by admin

Bly-baseret maling farer

Før farerne af bly maling var kendt, blev det brugt rigeligt på boliger og andre strukturer. I 1978 gennemført den føderale regering et forbud mod brugen af denne maling som ulemperne ved menneskelig kontakt med bly blev opdaget. Desværre kræver forbuddet mod maling ikke at det fjernes fra strukturer, hvilket gør det muligt allerede nu at bo, studere eller arbejde i en bygning indeholdende bly maling. Miljøstyrelsen har udtalt, at i fleste tilfælde, bly-baseret maling, der er i god stand ikke er en fare.

Farer i strukturer

Strukturer bygget før 1989 var ikke genstand for love, der forbyder brugen af bly maling. Det betyder, at dit hus, lejlighed, skole, dagpleje facilitet eller tjenestested kunne have ført i malingen. I virkeligheden, har Environmental Protection Agency udtalt at jo ældre dit hjem er, jo mere sandsynligt er det at have blybaseret maling. Det er en føderal lov at udlejere af disse egenskaber skal rådgive potentielle lejere af kendte farer, og at der skal være en klausul i lejekontrakten eller leje aftalen fat den mulige fare. Sælgere af disse bygninger skal ligeledes også videregivelse af kendte bly farer. Når man overvejer mulige kilder til fare fra blyholdig maling, Husk vindueskarme, trapper, dørkarme, gelænder, døre, hegn og verandaer.

Farer i miljøet

Selv om maling anvendes til bygninger, kan de omkringliggende områder blive forurenet som godt. Jorden rundt en bygning med blyholdig maling kan have resterende maling chips koncentreret i jorden. Bly indtagelse er særligt tilbøjelige til at forekomme under strukturelle renoveringer, som forstyrrer malede overflader. Det er også muligt for der for at være resterende bly fra køretøjer som engang brugt blyholdig benzin. Disse bly rester kan tages i kroppen ved indtagelse eller indånding.

Farer til voksne

Bly findes i bly maling er skadelig for sundheden for voksne. Overdreven udsættelse kan knyttes til forhøjet blodtryk og forhøjet blodtryk, nervesygdomme, ledsmerter, reproduktive problemer i begge køn, muskelsmerter og hukommelse og koncentration problemer.

Farer for børn

Muligheden for komme i kontakt med bly er især farligt for børn på grund af deres tendens til at placere deres hænder og andre objekter i munden. Også, fordi så mange af deres organer og kropslige systemer stadig danner, deres hjerner og nervesystemer er følsomme over for de negative virkninger af bly. Hvis det ikke opdages tidligt nok, kan børn, der har opnået høje niveauer af bly i deres organer lider af hjerneskade eller skader på nervesystemet. Bremset væksten og adfærdsmæssige og læring vanskeligheder kan også opstå.

Andre farer

Bly maling kan udgøre risici i andre eventuelt uventede steder. Husstøv kan indeholde bly fra bly-baseret maling, der forværres rundt i hjemmet eller jord, der indeholder bly, som spores inde. Ældre legetøj og møbler kan udgøre risici, hvis de var farvet ved hjælp af bly maling. Mad kan også bliver forurenet, hvis placeret i blykrystal eller bly-glaseret keramik eller porcelæn. Disse containere kan tillade, at bly i deres sammensætning til at sive ned i maden og væsker anbragt i dem.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com