Alternative diabetesbehandling

05/16/2013 by admin

Diabetes er en kronisk sygdom karakteriseret ved højere end normale niveauer af sukker i blodet. Mennesker med diabetes producerer enten utilstrækkelig insulin, et hormon, der er nødvendige for at omdanne sukker til energi, eller deres krop ikke kan bruge det ordentligt. Naturlig behandling strategier er tilgængelige på adressen forskellige aspekter af sygdommen. Dette er en alvorlig tilstand, og du bør rådføre sig med en sundhedsplejerske erfarne i at behandle denne betingelse naturligt for at designe en effektiv regime og foreslå passende supplement doser, især hvis du leder til alternative foranstaltninger som eneste behandling.

Kosttilskud til at sænke Blood Sugar

Du kan bruge visse kosttilskud til at sænke dit blodsukker. Chrom er et af de bedste kendte mineraler for positivt påvirker blodsukkeret. Det kan reducere behovet for insulin i type 1 diabetes og forbedre blodsukkeret hos patienter med type 2. Den sædvanlige dosis er 200 mcg dagligt, men højere doser har været anvendt i undersøgelser for diabetes. Tal med din læge om passende doser.

Magnesium er som regel lavt hos personer med type 2 diabetes, men forskerne er usikker på, om det påvirker blodsukkeret eller betingelsen forårsager det lave niveau. Forskning viser, det kan forbedre blodsukker. Brug ikke magnesium, hvis du har svær hjerte- eller nyresygdom.

Fiber supplement, som beta-glucan og psyllium, kan sænke blodsukker og forbedre kolesterolindholdet i blodet. Administration af kolesterol er meget vigtigt, hvis du har diabetes, fordi det øger din risiko for problemer med hjertet. Spise fødevarer med højt fiber, som frugt, grøntsager og fuldkorn.

Antioxidanter

Hvis du har sukkersyge, har du sikkert lave niveauer af antioxidanter, som er afgørende for at beskytte kroppen mod forskellige typer af skader. Efterfyldning din levering kan lette symptomer på diabetes. Den mest gavnlige er E-vitamin, selen og zink.

Tillæg for hjertesundhed og diabetisk neuropati

Det er vigtigt at passe godt på dit hjerte, da diabetes gør dig mere sårbar over for hjerteanfald og andre hjerteproblemer. Coenyzme Q10, niacin og omega-3 fedtsyrer bidrage til overordnede hjertesundhed mens beta-caroten, vitamin C og E-vitamin kan forbedre kolesterol, hvis du har type 2 diabetes.

Hvis du har sukkersyge, har du en høj risiko for at udvikle neuropati, en smertefuld tilstand, der forårsager nerveskader. Alpha-lipoic syre og gamma-linolensyre kan lindre symptomerne.

Naturlægemidler terapi

Bitter melon kan sænke blodsukker. Bukkehornsfrø, fenugreekfrø hjælp kontrollere blodsukkeret og deres højt fiber indhold kan hjælpe med at forhindre højt kolesteroltal. Gymnema har vist sig at reducere symptomerne på diabetes når det tages sammen med insulin og andre diabetes medicin.

Andre forslag

Akupunktur kan aflaste de smertefulde konsekvenser af neuropati og mindske behovet for medicin til at behandle den. Understrege hæver blodsukkeret og kan føre dig på afveje fra sund adfærd nødvendige til administration af din tilstand, som korrekt at spise. Eksperimentere med forskellige måder at reducere stress som yoga, meditation og dyb vejrtrækning.

Uanset hvordan du vælger at behandle din diabetes, er kost og motion en integreret del af behandlingen. En diætist kan hjælpe dig med at designe en passende kost plan, der er lavt fedtindhold, højt indhold af fuldkorn, frugt og grøntsager og indeholder en passende mængde af kulhydrater. Hvis du er overvægtig og har type 2-diabetes, er det bydende nødvendigt at få din vægt under kontrol. Motion hjælper med at regulere blodsukkeret og forbedrer effekten af insulin. Målet for 30 til 60 minutter mindst tre til fire gange om ugen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com