Hvordan man kan leve en lykkelig midt voksenalderen

06/16/2013 by admin

Hvordan man kan leve en lykkelig midt voksenalderen

Midterste voksenalderen opstår i alderen af 34-60. I løbet af denne tid, voksne jonglering flere udviklingsmæssige opgaver herunder administration af en karriere, pleje relationer, omsorg for børn og forældre og forvaltningen af husholdningen. Kæmper med disse opgaver kan føre til depression og angst. Desuden kan fysiske ændringer finder sted, såsom nedsat fleksibilitet og styrke og øget risiko for helbredsproblemer. Personer i denne aldersgruppe er i større risiko for hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, fedme og knogleskørhed. På trods af disse udfordringer er det muligt at have en glad og sund midterste voksenalderen.

Instruktioner

• Motion regelmæssigt. Fysisk fitness kan hjælpe med forhindre fælles sundhedsmæssige problemer opstår i midterste voksenalderen, og holde dig sundere og aktive længere. Motion har også følelsesmæssig fordele såsom lindre stress, angst og depression. Dette sker dels på grund af de biologiske effekter af fysisk aktivitet, men fuldfører træningsmål og observere sunde fysiske ændringer fremmer en følelse af tilfredshed.

• Deltage i udfordrende aktiviteter. Deltage i disse aktiviteter bidrager til at afhjælpe den følelse, at livet er blevet stagnerende. Hvis der nogensinde har været noget, som du altid har ønsket at gøre, men har aldrig forsøgt, nu er det tid til at prøve. Gå på college og få en første eller ekstra grad. Starte en ny virksomhed eller skrive en roman. Spændingen ved at deltage i noget nyt og udfordrende kan puste nyt liv i dig og afhjælpe følelsen af at blive hængende.

• Engagere sig i Hobbyer. Hobbyer og håndværk holde din hjerne aktive, som hjælper med at forebygge hukommelsestab. De giver også en følelse af tilfredsstillelse og nydelse. Lære nye færdigheder er især gavnligt for at forbedre koncentration og hukommelse. Prøv fotografering, scrapbooking, træbearbejdning eller havearbejde. Ord og tal gåder hjælper med at holde din hjerne aktivt. Golf, tennis eller kajak hjælp du holde sig i form. Nye aktiviteter kan give liv ny betydning og interesse.

• Se udfordringer som muligheder. Reframing er en vigtig færdighed for at hindre depression og angst. Reframing leder på en situation fra et andet perspektiv. Du kan se ændringer i din arbejdsplads som en måde at holde dig tilbage og fremad yngre medarbejdere, eller du kan se dem som en mulighed for at lære nye ting og blive mere salgbare. De første tegn på fysiske tilbagegang kan fortolkes som et tegn på, at ændringer i livsstil er i orden, som kan hindre mere alvorlige medicinske komplikationer i fremtiden. Ser man på positive i livet kan hjælpe dig være glad når som helst liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com