Tidsrammen for opsigelse af forsikringen

08/01/2013 by admin

Tidsrammen for opsigelse af forsikringen

Forlader et job betyder ofte forlade din gruppe sygesikring bag, også. Den tid, forbliver i kraft, fordele afhænger når i den måned dit adskillelse datoen falder. Om fordele opsige afhænger af din beslutning om fortsættelsen dækning ydes af den omfattende Omnibus Budget forsoning Act (COBRA). Fordi forsikring planer og individuelle omstændigheder afvige, check med din virksomheds fordele administrator eller menneskelige ressourcer afdelingen om detaljerne i din sag. Dog dækker nogle generelle regler de fleste situationer.

Månedlig maksimalydelse

Forsikringsselskaber typisk tilføje og fjerne abonnenter i begyndelsen af hver måned. Dvs. Hvis din adskillelse dato sker i starten af en måned, du vil fortsætte med at have gruppe dækning for resten af måneden. I nogle tilfælde, arbejdsgiverne betale fratrædelsesgodtgørelse eller fortsættelse løn og give yderligere fordele dækning til dem, der er afskediget. Altid gennemse vilkårene i din fratrædelsesgodtgørelse med menneskelige ressourcer repræsentant.

Adskillelse dato

Ved din adskillelse dato. Forsikring planer tage hensyn til den dag, nogen bliver ikke længere ansat i en virksomhed, ikke datoen for tilbagetræden eller endda datoen for nogen stopper kommer til at arbejde. Statslige love kræver normalt, at når en medarbejder giver varsel adskillelse officielt opstår ved udgangen af opsigelsesvarslet--eller ej et selskab har personen arbejde gennem hendes opsigelsesvarsel. Derfor, hvis en medarbejder fratræder på juni 28, giver en meddelelse dato af juli 15 - 15 juli er datoen adskillelse, selv om selskabet spørger hende til ikke længere rapport at arbejde fra juni 29. I dette tilfælde skal forsikring vare gennem 31 juli.

Fratrædelsesgodtgørelse pakker

Førtidspensionering programmer og fyringer kan resultere i særlige fortsættelsen dækning. Når arbejdsgiverne fortsætter med at betale ansatte efter at sende dem hjem, det kan tælle som en fortsættelse af betaling og statens lovgivning kan kræve fordele sidst så længe lønningslisten fortsætter. Selvfølgelig, udvider nogle virksomheder forsikringsydelser som en del af pakken fratrædelsesgodtgørelse. Men når en virksomhed giver en engangs fratrædelsesgodtgørelse betaling - selvom det beløber sig til flere måneders løn--det normalt ophæver forholdet straks og udgør adskillelse.

COBRA dækning

Når adskillelsen sker, skal arbejdsgiverne eller deres forsikringsselskaber sende en COBRA tilmelding pakke til tidligere ansatte inden for en måned. Dette indeholder oplysninger om betalingsmetoder og omkostninger ved dækning. Hvis en medarbejder vælger fortsat dækning, det bliver med tilbagevirkende kraft og dækker periode fra adskillelse fremefter. Abonnenter kan modtage refusioner og kredit for alle medicinske udgifter i løbet af denne tid. Men forsikringskortene typisk arbejder ikke i perioden mellem adskillelse og COBRA valg og forsikringsselskaber vil informere medicinsk udbydere at abonnenten er uforsikret, indtil fortsættelsen dækning er aktiveret. COBRA dækning kan vare op til 18 måneder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com