Fentanyl plaster bivirkninger

10/28/2010 by admin

Et fentanyl plaster, også lægeligt benævnt transdermal, er slidt på patientens hud til at kontrollere smerter. Fentanyl er en kraftfuld opiat smertestillende og er normalt gives til at håndtere kroniske smerter forbundet med kræft og andre betingelser. Der er nogle mulige bivirkninger forbundet med fentanylplastre.

Afhængighed

Afhængighed er en mulig bivirkning af fentanyl plaster, ifølge MedlinePlus. Dem, der har en fortid med misbrug af alkohol eller narkotika bør ikke bruge denne behandling.

Overdosis

Fentanylplastre frigive små mængder af medicin i kroppen over en tre-dages periode, ifølge MedlinePlus. Hvis patch pauser eller patienten er følsomme over for stoffet, dødelig overdosis kan forekomme.

Allergisk reaktion

Allergisk reaktion, som kan være fatal, kan ske med et fentanyl plaster, ifølge MedlinePlus. Symptomer omfatter vejrtrækningsproblemer, rødme, kløe og udslæt.

Psykologiske problemstillinger

Mulige psykiske bivirkninger omfatter hallucinationer, vrangforestillinger, humørsvingninger, depression og nervøsitet, ifølge MedlinePlus.

Fysiske symptomer

Potentielle fysiske bivirkninger forbundet med behandlingen omfatter mavepine, søvnproblemer, svaghed, svimmelhed, diarré og forstoppelse, ifølge MedlinePlus.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com