Aluminium & knoglesygdom

12/02/2011 by admin

Aluminium & knoglesygdom

Aluminium er allerede til stede i alle mennesker organer og væv, men tilsætning af ekstra aluminium til kroppens system kan være skadelig. Over-eksponering for høje beløb af metal er kendt for at forårsage forskellige knogle- og ledsygdomme hos mennesker. Knogle og fælles sygdomme forårsaget af aluminium eksponering kan have varig indflydelse på kroppen, såsom forværring af leddene og opblødning af knogler.

Risiko

Den almindelige befolkning er ikke i fare for at udvikle sygdom relateret til aluminium eksponering. Patienter, der er mest udsatte for udviklingslandene knogle- og ledsygdomme fra alt for meget aluminium i deres organer omfatter patienter med nyresvigt, der skal være på dialyse i en lang periode. Også inkluderet er dem, der tager oral forbindelser, der indeholder høje koncentrationer af aluminium, hvilket er tilfældet for patienter i behandling med højdosis antacida for alvorlige sår. Problemer opstår, når de uforholdsmæssigt store koncentrationer af aluminium tillægger en patientens organer og væv, forårsager toksicitet og fører til knogle og fælles problemer.

Tegn og symptomer

Tegn på knogle og joint sygdom som følge af over-eksponering på aluminium består hovedsagelig af skeletale abnormaliteter, selvom nogle beviser kan findes i blodet. Potentielle skeletale problemer omfatter sygdomme som knogleskørhed og osteomalaci i knogler og erosive anthropathy i hænder og fødder. Symptomerne kan omfatte krystal indlån, beta2-microflobunin og forkalkninger danner på knogler og flere ikke-healing frakturer.

Diagnose

Diagnosticering af en knogle eller joint sygdom på grund af aluminium eksponering kan gøres ved hjælp af photo imaging-teknologi såsom regelmæssig film røntgen, digital radiografi, radionukleid imaging og MRIs.

Behandling

Behandlingsmuligheder er tilgængelige til at reducere og endda vende de knogle og fælles sygdomme forårsaget af aluminium toksicitet. En type af behandling fundet skal lykkes er desferrioxamine behandling (DFO). Fysioterapi kan også bruges til at forbedre knogle og fælles stabilitet.

Forebyggelse/løsning

Læger kan hjælpe med at forhindre osteo-manifestationer af aluminium toksicitet er så simpelt som at vedtage strenge regler på mængden af aluminium i dialyse og undgå ordination af oral forbindelser indeholdende aluminium.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com