Minocycline for Acne behandling

11/14/2011 by admin

Acne er forårsaget af overaktiv talgkirtler producerer overskydende olie, tilstopning porer med døde hudceller, og skabe et gunstigt miljø for bakterier. Minocycline er et af flere peroralt tetracyclin antibiotika effektiv til behandling af acne. Fås i flere mærkevarer og generiske versioner, det dræber bakterierne, Propionibacterium acnes (P. acnes).

Formål

Minocycline er ordineret til patienter med kronisk vedvarende og svær akne, som ikke har reageret effektivt på andre metoder. Det er godkendt til behandling af nodulær acne, som indebærer store, smertefulde, solid læsioner under hudoverfladen; og for cystisk acne, som forårsager dybe, smertefulde, pus fyldt læsioner, der kan efterlade ar. Et bestemt mærke, Solodyn, er også godkendt til behandling af moderat acne.

Funktion

Ligesom alle antibiotika, minocycline eliminerer bakterier og forhindrer yderligere bakterievækst, men tetracykliner har en anden fordel med hensyn til acne--at reducere inflammation. Selv når bumser stadig forekomme, er rødme, hævelse og smerter mindsket. Minocycline behandling er mest effektive, når patienten fortsætter med at anvende en aktuel retinoid eller benzoylperoxid creme så godt.

Overvejelser

Læger foretrækker at ordinere antibiotika acne behandling for så kort tid som muligt, fordi acne bakterier bliver resistente over for medicin. Ifølge en 2009 artikel i dermatologi gange, har acne bakterier resistens over for antibiotika været stigende hurtigt i 1970 ' erne. Minocycline har fastholdt de bedste effektivitet i løbet af denne tid, mens erythromycin ikke længere virker mod acne bakterier i USA

Bivirkninger

Minocycline kan forårsage mange bivirkninger, selvom de fleste forsvinde hurtigt. Disse omfatter diarré, synkebesvær, svimmelhed, træthed, feber, hovedpine, fordøjelsesbesvær, manglende appetit, kvalme og opkastning, udslæt, hud rødme, og hudens reaktion på sollys. At tage minocycline i mange måneder kan forårsage misfarvning af huden der ligner blå mærker, som i sidste ende svinder væk efter minocycline brug er afbrudt. En sjælden alvorlig bivirkning er udvikling af lupus, som forekommer i omkring 1 af 10.000 mennesker, ifølge den amerikanske osteopatisk College of Dermatology.

Yderligere anvendelser

Sammen med acne bruges minocycline mod andre infektioner, herunder klamydia, Gonoré, Lyme sygdom, urinvejsinfektioner og smertefulde, hævede led, som reumatoid arthritis. Det er også effektiv til behandling af rosacea, en kronisk udslæt i ansigtet, der skaber rødme og knopper.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com