Information om rygning på offentlige steder

11/18/2011 by admin

Ifølge Science Daily hjemmeside, var blevet indført forbud mod rygning på offentlige steder i 32 stater og mange byer over hele USA i 2009.

Sygdom

Washington State lovgiver hjemmeside rapporterer, at det indførte et forbud mod rygning i offentlige og arbejdspladser for at nedbringe risikoen for passiv rygning, der forårsager sygdom i ikke-rygere. Sygdom og sygdom forbundet med passiv rygning omfatter kræft, hjertesygdomme, astma og bronkitis.

Reduktion af hjertesygdomme

Science Daily rapporter om, at risikoen for at lide ryger-relaterede hjertesygdomme ved at indføre forbud mod rygning på offentlige steder, blev reduceret med 26 procent. En landsdækkende forbud mod rygning på offentlige steder skønnes for at reducere hjerteanfald i hele USA med mere end 154,000.

Offentlige steder

New York State Department of Health håndhæver et forbud mod rygning på offentlige steder i staten New York og offentliggør en liste over offentlige steder. Inkluderet på denne liste er barer, food service virksomheder, beskæftigelse og offentlige transportterminaler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com