Sådan skal du tage betain hydroklorid tabletter

11/03/2011 by admin

Ifølge National Library of Medicine bidrager"betain hydroklorid til maven syre i kroppen. Betain hydroklorid er et fordøjelsesfremmende støtte og kan bruges til at fremme enzymatisk fordøjelse." Men de også gå på at sige, "disse erklæringer ikke er blevet evalueret af Food and Drug Administration. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Konsultere din sundhedspersonale før du tager nogen kosttilskud."

Instruktioner

Sådan skal du tage betain hydroklorid tabletter

• Producentens foreslog brugen af betain hydroklorid anbefaler at voksne tage én tablet i begyndelsen af hvert måltid. Din sundhedsplejerske kan dog anbefale en anden dosis afhængig af din alder, helbred og præ-eksisterende forhold. En t400mg tablet af betain hydroklorid indeholder svarende til 95mg saltsyre.

• Tag kun betain hydroklorid tabletter fra en flaske, der har en sikker tætning under fælles landbrugspolitik. Flasker uden denne type af segl kan være forældet eller usikre for forbrug. Kvinder, der er eller kan blive gravide bør konsultere deres læge før du starter en daglig regime.

• Ikke tage betain hydroklorid tabletter hvis du har en duodenal eller mavesår, eller har en allergi over for en af ingredienserne. Som anført i datablad ingrediens, 400mg betain HCL tabletterne fra PhysioLogics indeholder: "Cellulose (vegetabilsk oprindelse), dicalciumphosphat, Croscarmellose, Silica, Vegetabilske magnesiumstearat, Cellulose Coating." Dette produkt indeholder ikke og er sikkert for mennesker med følelser at: "gær, hvede, mælk eller mælk derivater, laktose, sukker, konserveringsmidler, sojabønner, kunstig farve og kunstig smag." Der er mindre end 5mg natrium per portion.

• Du kan tage betain hydroklorid tabletter, der markedsføres under et andet navn. RXList.com angiver, at følgende er andre navne betain hydroklorid kendes: "betain, betain HCl, betain saltsyre, Trimethylglycine, Trimethylglycine-hydrochlorid, TMG (trimethylglycine)", oxyneurine og glycin betain.

• Kapsler og tabletter er den måde at tage betain hydroklorid. Doser på 400, 500 og 600 mg er fælles. I øjeblikket er der ingen flydende form af betain hydroklorid tilgængelige for dem, der ikke kan tåle pillerne. For at indtage i en flydende form, åbne kapslen og opløse den i vand, mælk eller juice. Ikke gemme betain hydroklorid løsning, tage det straks og skille sig af med nogen, der ikke forbruges. Som anbefalet af Florahealth.com "det ikke bør anvendes hvis pulveret ikke opløses fuldstændigt eller giver en farvet løsning."


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com