Urter for nerveskader

01/28/2012 by admin

Processen med at reparere nerveskader er ikke let. Nervesmerter er ofte invaliderende og frustrerende, kan det sænke kvaliteten af dit liv og finde lindring bliver en udfordring. Bemærk venligst at urter er stærkt medicin og bør kun anvendes efter høring af en holistisk læge for diagnoser.

Kombinationer af urter og tonika

Når du kombinerer flere urter i en kapsel eller tonic er du i stand til at dække et bredere spektrum af neurologiske symptomer uden at skulle købe flere flasker. God urte kombinations for nervesmerter og regenerering er Nerve formel af Dr. Richard Schulze. og Dr. Christopher Nerve ekstrakt. Begge bruger de samme urter for det meste, black cohosh root, blå cohosh root, blå vervain, lobelia, baldrian rod og kalot urter, wood betony.

Uanset hvad din nerve problemer, mindre til ekstreme, bruges disse grundlæggende urter af herbalists. Traditionel kinesisk medicin har naturlægemidler kombinationer, der er normalt ordinere i forbindelse med akupunktur eller gennem en orientalsk medicin practitioner. Urter i flydende form absorbere bedre ind i kroppen og give fuldt udbytte, mens den mindst foretrukne metode er en komprimeret tablet med voks belægning.

Nerve regenerering

Nervine urter hjælpe kroppen ved beroligende, nærende og beroligende dit nervesystem, så den kan helbrede og regenerere.

Wood betony er gode til beroligende nerver, en rå betændte nerve helbredelse ikke ordentligt og smerten skaber spændinger i de omkringliggende muskler.

Sort cohosh (Cimicifuga Racemosa) bruges primært som en støtte i metabolismen af de beroligende komponenter af Baldrians stimulerende egenskaber, mens det venter på at blive brudt af kroppen. To arbejder bedre sammen end individuelt.

Blå jernurt (Verbena Hastata) bruges til at styrke og regenerere nervesystemet mens lindre spændinger og stress.

Lobelia (Lobelia Inflata) bruges til at slappe af glatte muskler og har været anvendt til at mindske muskelspændinger og kramper. Det er meget beroligende at betændte og ophidset nerver, når der er tale om en skade.

Valerian root er en urt, der hjælper med at berolige raslede eller irriteret nerver. Drug Valium er afledt af baldrianrod. Hvis en nerve er irriteret fra traume eller skade baldrian vil sooth det og tage brodden af din smerte.

Scullcap (Scutellaria Lateriflora) understøtter, styrker og giver øjeblikkelig lindring fra kroniske og akutte sygdomme, der påvirker nerver.

Damiana (Turnera Aphrodisiaca) behandler nervøse og muskulær svækkelse, især når forårsaget af overanstrengelse eller traumer.

GotU Kola hjælper adstadige centralnervesystemet.

Topicals

Capsaicin er afledt af cayenne og har været brugt som base i cremer til udvortes brug på huden til at behandle sygdomme såsom diabetisk neuropati (nerveskader), psoriasis, facial neuralgi (Bell's parese) og kirurgisk smerte. Sørg for at vaske dine hænder efter påføring lotion eller liniments.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com