Hvordan kan jeg få presset ud af min mellemøret?

02/02/2012 by admin

Sinus infektioner, øreinfektioner og allergier kan alle forårsage tryk i mellemøret, også kendt som øret overbelastning. Det pres, som du føler er ofte betændelse i slimhinden i øret blokerer klar hørelse. Trykket kan også være væske fanget i øret og forårsager infektionen. I denne periode er det vigtigt at undgå at blæse din næse, da det kan øge presset og beskadige din trommehinden. De fleste øreinfektioner går væk egen hånd, ifølge Mayo Clinic. Hvis det fortsætter, straks kontakte din læge eller prøve at-home behandlinger.

Antibiotika

Antibiotika såsom penicillin, amoxicillin, azithromycin og ciprofloxacin er almindeligt anvendt til at dræbe bakterier fra din sinus infektion, som aflaster fra din mellemøret. Penicillin og amoxicillin arbejde ved at svække cellevæggen, får det til at briste og forlader bakterier sårbar over for angreb. Azithromycin og ciprofloxacin forhindre bakterier i at oprette nye protein, som er nødvendigt for dem at vokse. Som bakterier er svækket er kroppen i stand til at bekæmpe dem og ødelægge infektionen. Antibiotika bør tages som foreskrevet, som bakterier kan blive resistente, hvis du stopper med at tage medicinen eller gå glip af en dosis. Bivirkninger af medicin kan omfatte svimmelhed, hovedpine, kvalme, diarré, forstoppelse, hududslæt eller mavesmerter.

Hjem retsmidler

Hjem retsmidler kan midlertidigt reducere inflammation og pres i dit øre. Anvende en varm komprimere til øret for ikke mere end 20 minutter ad gangen, på mindst tre gange dagligt. Ifølge Mayo Clinic, kan du også anvende en varm, våd vaskeklud over øret til at mindske presset. For væske fanget i øret, kan du tørre det ud med to eller tre dråber af hvide eddike. Dreje hovedet til siden i 5 minutter for at tillade eddike at gøre sin vej til din mellemøret.

NSAID

Non-steroide anti-inflammatoriske medicin kan reducere inflammation i din mellemøret og give hurtig lindring for pres. De har også reducere smerter forbundet med øret overbelastning. NSAID, herunder ibuprofen, naproxen, ketoprofen og fenoprofen, der sælges på nærbutikker og købmænd. De bør tages for ikke mere end fem dage fordi bivirkninger kan omfatte nedsat appetit, svimmelhed, væskeophobning, diarré og opkastning. Alvorlige bivirkninger ved langvarig brug omfatter leveren og nyreskader, ifølge Ellen Friedman og James P. Barassi, forfatterne til "Min øre gør ondt!"


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com