Energiske Herbal formel for problemer med skjoldbruskkirtlen

01/29/2012 by admin

Energiske Herbal formel for problemer med skjoldbruskkirtlen

Både en overaktiv og underaktiv skjoldbruskkirtlen kan forårsage dig til at føle lavt i energi. Det kan være fristende at nå for de første tilgængelige energikilder som koffein eller naturlægemidler energi overdel. Den bedste fremgangsmåde, men er til at angribe problemet ved kilden, og derefter at sikre at kroppen er fuld af næringsstoffer, og endelig at bruge sikker urter til at forbedre din energi langsomt men sikkert. Sørg for at konsultere din læge før du tilføjer en ny kosttilskud til din rutine.

Hypothyroidism

Hypothyroidisme kan være forårsaget af mangel på jod, så spise jod-rige fødevarer gerne tang kan være en god start. Når du sikker på at din kost er nok jod, kan du prøve disse tre urter for at forbedre din skjoldbruskkirtel. Commiphora mukul (guggul) er en urt bruges i traditionel indisk medicin (Ayurveda), der har været knyttet til medvirken fedt tab og øget thyreoideafunktion. Ashwagandha er en anden indiske urt, der øger thyroid hormonniveauer ved at reducere visse peroxider i leveren, der kan føre til en thyroid begrænsning. Dan shen er en mynte fra Mongoliet, der har været kendt for at øge thyroideafunktionen. Disse tre urter, sammen med passende niveauer af jod, kan hjælpe dig med at vende tilbage til naturlige niveauer af energi uden nogen yderligere tilskud.

Hyperthyreoidisme

Regulerer din hyperthyreoidisme med de korrekte urter kan drastisk forbedre din energi niveauer. Derimod med hypothyroidisme (lav skjoldbruskkirtel), skal du muligvis begrænse din jod indtagelse. Du kan bidrage til at reducere jodindholdet i din krop ved hjælp af herb gypsywort. Brug 5 dråber af en gypsywort tinktur i noget vand og drikke det tre gange om dagen. En urtemedicin, der indeholder Jagthorn kan bidrage til at kontrollere energi-afløb symptomer som hjertebanken og sitrende muskler. Herb citronmelisse begrænser produktionen af thyroid sammen med giver nogle bistand på samme måde som bugel. Det foreslås, at du prøver de urter, der er direkte forbundet med din tilstand for et par uger til at se, hvis din energi niveauer forbedre lige fra forbedring af din thyreoideafunktion.

Næringsstoffer

Hvis tager forbedring af skjoldbruskkirtlen urter ikke har haft meget af en virkning, tilføje urter, der kan hjælpe dig med at håndtere næringsmangel. Supplere din kost med vitaminer A, B, C, E og essentielle fedtsyrer til at holde din energi. Prøv urter som hindbær blade, kamille, Fuglegræs, gul dock, Lucerne, flaxseed og salvie, da de er rige kilder til disse vitaminer. L-tyrosin og L-tryptophan er to aminosyrer, der ikke fremstilles korrekt under hypothyroidisme, og tilskud kan sikre din krop kan oprette alle de proteiner, den har brug for. Kobber og zink er meget nødvendige for at hjælpe din skjoldbruskkirtel, forbedre dens metaboliske niveauer og hormonproduktion. Prøv nogle får sorrel for kobber og lucerne og kamille for zink. Tage disse urter og næringsstoffer i mindst et par uger til at se, hvis din energi niveauer har forbedret.

Sikker naturlægemidler energi

Hvis du har haft nogen held fra skjoldbruskkirtlen ekstraudstyr eller næringsstof styrke, prøve et par af disse urter for at forbedre din energi. Ingefær og gurkemeje bruges til at forbedre fordøjelsen, som igen kan forbedre din næringsstof absorption og energi niveauer. Føje dem til din mad eller tage dem i supplement form. Sibirisk ginseng kan bidrage til at øge din energi niveauer og angribe virkningerne af stress på din krop. GotU kola forbedrer energi, tilføjer styrke at blodkar og forbedrer hjernefunktion. Endelig kan maitake, som kommer fra en kinesisk champignon, hjælpe dit immunforsvar og bekæmpelse af kronisk træthed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com