Kostplan til vægttab

02/24/2012 by admin

Kostplan til vægttab

Den ideelle kostplan til vægttab indebærer indtager færre kalorier om dagen end du forbrænder. Konceptet er enkelt, men gennemførelsen af det er lidt mere kompliceret. Logiske begrebet færre kalorier i og flere kalorier ud indebærer, at enhver gammel kalorier vil gøre. Mens det er sandt, er det ikke nødvendigvis sundt. Det tager flere planer om at skabe en sund vægt tab strategi.

Kalorier

Kalorier er videnskabelig måling af energi, der kræves til at producere et pund af vægt. Bemærk at 3500 kalorier er lig med 1 lb. Grundlæggende fysiske behov, bør ingen nogensinde forbruge mindre end 1200 kalorier om dagen. Spise mindre, ironisk nok, betyder ikke nødvendigvis, du vil tabe sig hurtigere. Hvis du spiser mindre end din krop kræver for korrekt ernæring, vil det gå i sult-mode og forsøge at holde på hvert molekyle af fedt så længe som muligt. Mens du vil tabe vægt selv når sulter, mister du betingelse hurtigere, også.

BMR

Find din BMR (basal metabolic rate). Dette er antallet af kalorier, som din krop forbrænder på en daglig basis blot ved at leve. Det betyder, at selv hvis du brugte hele dagen i sengen du ville forbruge kalorier bare ved eksisterende. Formler for BMR er forskellig for mænd og kvinder.

Planlægger at forbruge mindst 500 kalorier mindre end det beløb du kommer op med i din BMR beregninger så længe dette beløb ikke vil tabe dit indtag under 1200 kalorier om dagen. Dette vil tillade dig at brænde mindst 3500 kalorier mere pr. uge end du forbruger, hvilket resulterer i tab af et pund pr. uge. Den mere du motionerer du gøre, herunder regelmæssig daglige aktiviteter, jo flere kalorier du vil brænde.

Næringsstoffer

Samtidig regulere antallet af kalorier du spiser, kræver omhyggelig planlægning af et vægttab kost ernæringsmæssige overvejelser samt. Spild ikke få kalorier du har tomme fødevarer. Sukker, simple kulhydrater og fødevarer med højt fedtindhold bør undgås. Må ikke gå til yderligheder i begge ender, selv om. Nogle fedt er nødvendigt for kroppen til at fungere. Kulhydrater er også vigtige. Lære forskellen mellem gode og dårlige carbs. Gode kulhydrater findes i grønne grøntsager og frugter. Disse kulhydrater frigive sukker i systemet langsomt for at give en lang brænde effekt og fremme et sundt stofskifte. Dårlige kulhydrater omfatter fødevarer med højt i simple sukkerarter, der frigives hurtigt ind i systemet, producere høj energi for en kort periode efterfulgt af en hurtig "crash." Disse nedbrud oprette trang til mere sukker og en følelse af apati.

Vand

Vand er en af de vigtigste elementer i en god kost. Det bidrager til at fremme en fuld følelse, så at du er mindre tilbøjelige til at spise for meget. Vand skyller også urenheder ud af systemet. Når du ikke drikker nok vand i kroppen er lokket ind i overlevelse mode og forsøger at holde fast i vand forårsager oppustethed. Drikke store mængder vand tillader kroppen at frigøre væsker fra systemet og undgå væskeophobning.

Portion kontrol

Lad ikke narre af overdimensionerede portioner. Måler og vejer fødevarer for at være sikker på, at du spiser de passende beløb til at holde sig inden for dine kalorie krav.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com