Sådan spiser Fiber rige fødevarer for at tabe sig

02/18/2012 by admin

Sådan spiser Fiber rige fødevarer for at tabe sig

For dem, der gør et forsøg på at tabe sig, processen kan synes temmelig vanskeligt i første omgang. Meget af vægttab er et resultat af gearskiftet i forhold til hvad man spiser og hvordan fødevareforbrug er set. En af de bedste måder at fremskynde vægttab proces sikkert er at indarbejde fiber-rige fødevarer i din kost. Fiber ikke kun hjælper med at bekæmpe kolesterol og hjertesygdom, men kan skabe en følelse af "fylde" i kroppen når spises i store mængder, der kan støtte i vægttab.

Instruktioner

• Spis en morgenmad, der er rig på frugt og korn. En af de bedste måder at optage en stor mængde af fiber i din kost er at have korn og frugt til morgenmad. Hindbær, jordbær og bananer er alle højt fiberindhold, og hver frugt kombinerer pænt med en skål af korn. Sikre, at korn du vælger er lav i sukker og tilsætningsstoffer. For en endnu tungere løft af fiber, erstatte varm havregrød for korn.

• Indarbejde korn ind i din frokost, når det er muligt. Brune ris, hele hvede pasta og afrundet Byg er alle fiber-rige fødevarer. Dampede grøntsager og magert kød som kylling eller rejer parret med en fiber-rige korn sådan som brune ris gør for en sund frokost, der vil bære med det alle de fiber, du har brug for en dag. Se dit indtag af korn, men, da de ofte er høj i kulhydrater, som kan hæmme vægttab proces.

• Basere din middage på en stabil indtag af grønne grønsager. Broccoli, ærter og rosenkål er alle fiber-rige grøntsager, der kan tilberedes i en række forskellige manerer. Grøntsager er lav i fedt og pakket med næringsstoffer, hvilket gør dem perfekte go-to fødevarer til alle, der søger for at tabe. Bestræbe sig på at indarbejde mindst én portion (1 kop) af grøntsager i måltidet spisetid.

Tips & advarsler

  • Stræber efter at omfatte mindst tre dage af moderat motion ind i din livsstil for at opnå maksimal vægttab.
  • Altid konsultere en læge før tilslutte sig nogen kost eller vægt tab planen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com